Nieuw Amerikaans, 3 juni

3 jun 2009  ·

Er zijn een paar leuke dingen verschenen.

  • The Complete Optic Nerve – Een doosje met daarin alle oorspronkelijke Optic Nerve tijdschriftjes van Adrian Tomine, maker van onder meer Shortcomings (Tekort). Tesamen met een extra boekje over de maker.
  • George Sprott – Een prachtig boekwerk van Seth. Op een iets groter formaat dan A3 en met harde kaft. Klik de link voor een preview.
  • Halo Uprising HC – Dit keer geen korte verhaaltjes en een portfolio, maar één lang verhaal. Het koppelt de verhalen van de xbox games Halo 2 en Halo 3 aan elkaar.
  • Judge Dredd: Heavy Metal Dredd – Bekend uit de Megasteden reeks van Arboris, maar uitgebreid tot 128 pagina’s. Maar liefst 19 verhalen waarvan 8 door Wagner, Grant en Simon Bisley. Absolute mayhem!
  • Coraline – Film al gezien? Coraline begon als kinderboek. Geschreven door Neil Gaiman en geïllustreerd door Dave McKean. Het werd later door P. Craig Russel verstript. En grappig genoeg werkt het dan als strip toch het beste. Eerst alleen verkrijgbaar in harde kaft, maar nu dan ook in slappe kaft.
  • Uncanny X-men: Lovelorn