Nieuw Amerikaans, 15 juli

15 jul 2009  ·

Spider-Man Torment HC

De volgende titels zijn deze week verschenen:

  • Annihilation Classic – Voor wie zich afvroeg waar al die Annihilation verhalen hun oorsprong vinden.
  • Astro City The Dark Age 1 – Het klassieke Astro City wordt nieuw leven ingeblazen met deze eerste bundel. Superhelden voor volwassenen, geschreven door Kurt “Conan” Busiek en Alex “Kingdom Come” Ross.
  • Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader? – Batman door de ogen van Neil Gaiman en getekend door Andy Kubert. Met twee van zulke kanonnen aan het roer, kan het eigenlijk niet meer fout gaan.
  • Ender’s Game: Battle School – De beroemde Ender serie van sciencefiction auteur Orson Scott Card wordt verstript en het ziet er meer dan smakelijk uit. Eerder werd al Red Prophet van hem verstript. Scott Card lijkt de smaak te pakken te hebben, want niet alleen bemoeit hij zich als Creative en Executive Director met deze uitgaven, hij heeft onlangs ook een Iron Man tweeluik geschreven voor Marvel.
  • Spider-Man Torment – De Spider-Man verhalen waarmee Todd McFarlane zijn naam op de kaart zette. Nu gebundeld in harde kaft.
  • GI Joe 1
  • Little Mouse Gets Ready – Een kinderboekje van Jeff Smith, bekend van Bone.
  • T-Shirt: Ghostbusters Retro (L)