Nieuw Amerikaans, 2 december

3 dec 2009  ·

Behalve onderstaande lijst is er deze week ook een nieuwe Previews binnen. Deze had eigenlijk vorige week moeten uitkomen, en dat is vervelend aangezien we deze maand eerder moeten bestellen in verband met de kerstvakantie. Voor 14 december moet de Previews opgehaald en  besteld zijn wees dus snel. Bestellingen die later binnen komen worden dan nabestelling en dat gaat helaas altijd een stuk moeizamer.

  • AstonishingXMenGhostBoxAstonishing X-Men: Ghost Box
  • Batman: The Cat and the Bat
  • The Boys 5: Herogasm
  • Chew 1
  • Star Wars Clone Wars 1: Slaves of the Republic – De eerste bundel van de nieuwe Clone Wars serie.
  • Star Wars Legacy 7: Storms

Nieuwe merchandise is er ook. Zoals een t-shirt van Superman, een t-shirt met zombies en een prachtige headknocker/wobbler van een monster uit het boek Max en de maximonsters (Where the Wild Things Are) van Maurice Sendak.