Nieuwe titels, 2 februari 2010 (update)

2 feb 2010  ·

Nieuwe titels van Dargaud, Lombard, Dupuis, Marsu en Kana. Er zijn nog wat extra strips binnengekomen van nederlandse uitgevers: • Jeremiah 29 - Poesje is doodJeremiah 29 – Poesje is dood – De jaarlijkse Jeremiah het verhaal start in een mijn waar de werknemers in opstand komen… terwijl Jeremiah en Kurdi een oude bekende tegenkomen.
 • Vrouwen in ’t Wit 32 – Als een zwerende vinger
 • Insiders 8 – De rode prins
 • Cassio 3 – De derde wond – Derde deel van het vierluik. De archeologe Ornella Grazzi doet onderzoek naar Lucius Cassio, hij was een van de machtigste mannen in Rome. In het jaar 145 na christus verdwijnt hij plotseling. Het verhaal schakelt heen en weer tussen heden en verleden. Erg leuk geschreven.
 • SiHouba! een liefdesgeschiedenissco 1 – Schiet alleen op bevel – Omwille van het landsbelang blijven sommige moorden onbestraft. Hiermee start een nieuw verhaal met als hoofdpersoon Sisco een killer in dienst van de franse president. Er ontstaan problemen als glazenwasser getuige is.
 • Marsupilami buitenreeks HC – Houba! een liefdesgeschiedenis – Een bewerking van Het nest van de Marsupilami’s (dus tekeningen van Franquin)
 • Bone 5 Rock JawDe onzichtbare kunst (Understanding Comics) –  Het boek over het maken van strips van Scott Mccloud nu in het nederlands vertaald.
 • Dylan Dog deel 0 – De hemel kan wachten – Dit vereist wat uitleg Dylan Dog is los in de winkels te koop, maar je kunt in de winkel ook een abonnement afsluiten voor 119,40. Doe je dit dan krijg je ook deel 0, anders zul je het moeten doen vanaf deel 1!!
 • Dylan Dog deel 1 – Dageraad van de dood
 • Bone 5 – Rock Jaw: Heer van de oostgrens – Het langverwachte vervolg op het epische feelgood verhaal dat Bone is.
 • Gus 2 Mooie SchurkLegende van de scharlaken wolken 2 – Als bladeren in de wind
 • Gus 2 – Mooie schurk
 • Cosa Nostra – De tweede verzamelboxOp de manga wordt bezuinigd, slechts eentje deze maand:

 • Bleach 10


Nog wat herdrukken:

 • Simpsons 1, 2