Nieuw Amerikaans, 16 april

16 apr 2010  ·

Deze week hebben we niet alleen strips, maar ook t-shirts en zelfs een boek. Over Chris Ware. Het verschijnt toevallig in dezelfde week verschijnt als de Nederlandse vertaling van Jimmy Corrigan.

Wolverine Weapon-X 1

  • The Comics of Chris Ware. Drawing is a way of thinking – Verzamelde essays over het werk van Chris Ware. Het boek bestrijkt een breed spectrum aan onderwerpen. Op de achterflap wordt het getypeerd als “an assessment of the achievement and aesthetic of one of America’s brightest comics innovators”.
  • Marvel 1602 New World/Fantastick Four TP – Superhelden in de Gouden Eeuw.
  • Wolverine Weapon X: Adamantium Men TP
  • Wolverine Origins: Seven the Hard Way HC

En zoals gezegd zijn er niet alleen boeken binnengekomen. We hebben een t-shirt van All Star Batman en Robin getekend door Jim Lee. En er is een shirt van Boba Fett, met zijn helm prijkend op de voorkant.