Nieuw Amerikaans, 8 april 2010

9 apr 2010  ·

Weer een paar nieuwe bundels:

Batman and Robin

  • Batman and Robin DLX HC vol 1: Batman Reborn – Batman liefhebbers hebben een goede week, want Grant Morrisson en Frank Quietly doen waar ze voor betaald worden: superstrips maken.
  • Fathom: Worlds at War TP vol 3 – Dit deel voltooid de oorspronkelijke trilogie, zoals ooit bedacht door Michael Turner. Hij heeft dit deel ook nog zelf weten te schrijven. Het tekenwerk is van Alé Garza en Sal Regla.
  • Loaded Bible TP – Een na-de-bom verhaal waarin Jezus Christus het opneemt tegen vampieren. Deze bundel bevat de drie losse comics.James Sturm: Market Day
  • Market Day HC – Een nieuw boek van James the golem Sturm. Het verhaal van een kledenmaker in Oost Europa aan het begin van de vorige eeuw. Met de oprukkende industrialisatie verandert de maatschappij, zijn afzetmarkt en zijn leven.
  • Marvel Zombies TP vol 4
  • Witchfinder TP vol 1: In the Service of Angels – Mike Mignola graaft dieper in de wereld van Hellboy, met vier korte verhalen over de 19e eeuwse onderzoeker Edward Grey. Getekend door Ben Stenbeck.