Nieuwe titels, 2 april

2 apr 2010  ·

Het is een beetje een allegaartje deze week, met zes albums van vijf verschillende uitgevers. Maar er zitten wel een paar bijzondere dingen tussen.

  • Y: The Last Man 2: Cycli – Deze serie heeft al gelijk met deel één een schare fans weten te verzamelen en terecht! In dit tweede deel komt schrijver Brian K. Vaughn echt op stoom. Deze editie bevat overigens een schetsboek dat niet is terug te vinden in de Amerikaanse editie.
  • Peppino Impastato – Het waargebeurde verhaal van een man die middels radio uitzendingen de praktijken van de maffia aan de kaak stelde en daar uiteindelijk de prijs voor moest betalen. Rijkelijk voorzien van extra materiaal.
  • Het proces – Onlangs verscheen er al een verstripping van dit verhaal van Kafka, maar deze auteurs tappen wel uit een heel ander vaatje. In grimmige zwart-wit beelden wordt gepoogd de paranoia optimaal invoelbaar te maken.
  • Sigmund 19e sessie
  • Donald Duck pocket 172
  • Donald Duck Dubbel pocket 36