Nieuwe titels 22 april 2010 (update)

22 apr 2010  ·

Deze week nieuwe titels van uitgeverij L en de Don Lawrence Collection:

  • Haas 1 HC: De weg terug – Het verhaal speelt in Brabant 1942, het lokale verzet probeert een rabbijn en een jong meisje naar Antwerpen te brengen. De hoofdpersoon is een priester met de schuilnaam Haas.
  • De Wachters 1 HC: Juli/Augustus 1914, Mannen van Staal – De Eerste Wereldoorlog met steampunk ingredienten. Het verhaal van de universele soldaat genaamd de Taillefer met metalen ledematen en een radium batterij.
  • Legenden van Troy: Tykko 2 HC en SC: De verdronken stad – Deze reeks heeft voor elk verhaal een andere hoofdpersoon. De eerste daarvan is Tykko, zijn verhaal zal in drie boeken verteld worden. Tykko wordt na de dood van zijn moeder onderwezen in de krijgskunst. Vader en zoon gaan samen op pad in het woeste Troy.
  • Requiem 8: De vampierridder – Zo wacht je jaren op een nieuwe en zo heb je er drie achter elkaar. Ook dit deel is weer een weergaloos vertoon van horror vacui.
  • Konvooi 9:  Infiltratie – Eindelijk is daar dan het nieuwe deel van Konvooi, liefhebbers kunnen weer het wel en wee van agent Nävis volgen. Ze komt in zwaar weer terecht en wordt van alle kanten onder druk gezet. Zoals altijd verzorgd tekenwerk.