Nieuwe titels 6 april 2010 (update)

6 apr 2010  ·

Het is weer begin van de maand, Balloon Books is er daarom weer met nieuwe titels van Dargaud, Lombard en Dupuis:

  • Antares, episode 3 – Alweer het derde deel van de derde reeks van de Werelden van Aldebaran. Scenarist en tekenaar Leo toont ons hoe kolonisatie van andere planeten in zijn werk zou kunnen gaan. Erg fantasierijk, een aanrader onder de sciencefiction reeksen.
  • De Laatste Tempelier 2: De Ridder van de Crypte – Verstripping van de roman van Raymond Khoury. Het verhaal begint als een actie serie rond schatten van het Vaticaan en de geheimen van de tempeliers. Bizar als het is, maar vier tempeliers te paard roven een deel van de schatten uit het Metropolitan museum in New York. In deel 2 wordt hopelijk meer opheldering gegeven.
  • Nico 1: Atomium Express – Nieuw werk van Berthet (Poison Ivy, Pin-Up, XIII Mystery 2). In Roswell  en in Siberië crashen vliegende schotels. Er ontstaat een machtsstrijd tussen Rusland en Amerika…
  • Alfa Eerste wapenfeiten 1: Vuurdoop – Spin-off van Alfa, waar Alfa nog geen CIA-agent is (zijn jonge jaren).
  • De Balling 1: Last van onze Overwinningen – Nieuwe fantasyreeks geschilderd in full-color voer voor liefhebbers van de Huurling.
  • Legende van het Wisselkind 3: Spring Heeled Jack – Verhaal dat zich afspeelt in het Londen van Jack de Ripper, de hoofdpersoon is een jochie dat met de natuur kan praten. Goed geschreven en aandoenlijk verhaal.
  • Hard Times HC – Zoektocht naar een verdwenen kind tijdens de crisisjaren van 1929, het speelt in het stoffige zuiden van de Verenigde Staten.
  • Jan Jans 45 – Nog nagekomen deze week van uitgeverij Sanoma.