Nieuwe titels 7 december

7 dec 2010  ·

Daar gaan we weer een ongelooflijke berg leuke nieuwe stripboeken, later deze week nog meer!!

Eerst uitgeverij Dargaud:

 • Barracuda 1: SlavenBarracuda 1: Slaven – Nieuwe piratenreeks van de inkleurder van Murena en De klaagzang der verloren gewesten. Dit is het eerste stripboek, geheel van eigen hand van deze auteur en  het ziet er geweldig uit. Het water en de actie spatten van de pagina’s af.
 • Blacksad 4 HC luxe editie (met of zonder ex-libris)
 • Djinn 10: Het paviljoen der lusten – Alweer het tiende deel van deze ode aan het vrouwelijk lichaam.
 • Mijn Jaar 1: LenteSter van de Woestijn integraal HC – Herdruk in HC van de complete cyclus van de Ster van de woestijn. Getekend door Marini (van De Schorpioen) compleet met een dossiertje met schetsen en achtergronden.
 • Onnoembaren 3 HC: De USA-cylcus – Alweer de derde bundeling, waarin het krioelt van de voormalige Nazi krijgsgevangenen, die vastbesloten zijn de Derde Wereldoorlog te ontketenen. De top in donkere humor! En er is natuurlijk nog wat extra schetswerk aan toegevoegd.
 • Murena 8: De wraak van asMijn Jaar 1 HC: Lente – Smullen voor liefhebbers van het werk van Jiro Taniguchi. Dit is een verhaal over een achtjarig meisje met het syndroom van Down. Geschreven door de Fransman Morvan en gemaakt voor de Franse markt. In full color, op groot formaat en in harde kaft.
 • Murena 8: De wraak van as – Slot van de tweede Murena cyclus, Rome staat in brand!!!!
 • Nico 2: Operatie Caraïben
 • Verre Werelden 3
 • Wayne Shelton 9: Hare hoogheid Honesty
 • XIII Mystery box HC – De eerste drie delen van de XIII Mystery reeks in harde kaft en gestoken in een box.

Dan uitgeverij Blake & Mortimer:

 • blake & mortimer 20: De vloek van de dertig zilverlingen ~ De poort van OrpheusBlake & Mortimer 20: De vloek van de dertig zilverlingen ~ De poort van Orpheus – Slot van het tweeluik. Ook verschenen in een luxe, in linnen gebonden editie. Na het overlijden van Rene Sterne is een nieuwe tekenaar gezocht. Dat werd Antoine Aubin, voorheen werkzaam als animator.

En nu uitgeverij Dupuis:

 • High security 6: De schaduw van Ezekiël 2
 • Largo Winch luxe HC – Met en zonder gesigneerde Ex-libris.
 • Michel Vaillant Dossier 12 HC: Alain ProstDossier Michel Vaillant 12 HC: Alain Prost – Michel Vaillant is weer terug bij de oorspronkelijke uitgever Dupuis. De vormgeving van de dossier uitgaven is geheel overhoop gegooid en ze verschijnen voortaan in harde kaft.
 • Dossier Michel Vaillant 6 HC:Ayrton Senna – Herziene en aangevulde herdruk van de dossier editie over Senna.
 • Robbedoes en Kwabbernoot facsimile HC: Jije 1948 – Na de Robbedoes facsimile van Franquin nu eentje met de eerste Robbedoes verhalen van Jijé.
 • Robbedoes op Avontuur door JijeHammerfall Box HC

Tenslotte uitgeverij Lombard:

 • De Werelden van Thorgal: Kriss van Valnor 1: Ik vergeet niets – Ook verkrijgbaar als HC. Eindelijk de spin-off over Kriss van Valnor. In deze reeks krijgen achtergrondpersonages hun eigen verhaal.
 • Nomade 1: Gauthier van Vlaanderen – Na Kruistocht nu de tweede cyclus genaamd Nomade, compleet met een dossier.
 • Werelden van Thorgal Kriss van Valnor 1: Ik vergeet niets!Thorgal 32: De slag van Asgard – Ook verkrijgbaar als HC. In dit album keert Thorgal weer terug op het toneel. Naast Jolan krijgt hij weer een actieve rol!!!
 • IR$ All Watcher 5: Mia Mia
 • Kruistocht box HC – De eerste reeks van Kruistocht nu in harde kaft en in een fraaie box.