Nieuw Amerikaans 3 februari

4 feb 2011  ·

Slechts aan paar nieuwe titels deze week:

Batman Return of Bruce Wayne

  • Batman: The Return of Bruce Wayne HC
  • Daytripper TP – Een verrassend en bewogen verhaal door Gabriel Bá en Fábio Moon (bekend van o.a. het tekenwerk aan BPRD 1947). Het verhaal gaat over een man genaamd Brás de Oliva Domingos. Het wordt verteld aan de hand van een aantal losse gebeurtenissen, die elk van groot belang zijn voor Brás. Met een voorwoord van Craig Thompson bekend van o.a. Blankets. Het omslag is bezaaid met lofuitingen van collega’s als Mignola (Hellboy) en Jeff Smith (Bone)… Hier een preview.
  • Wolverine: Reckoning TP

Nog wat manga:Daytripper

  • Black Butler 4
  • Code Geass: Lelouch of the Rebellion 8
  • Gakuen Alice 15
  • Tezuka’s Black Jack 13

En als toetje nog een Walking Dead T-shirt maat medium, met daarop alle hoofdfiguren en daarvoor een groep zombies!