Nieuwe titels 26 juli

26 jul 2011  ·

Het is eind juli en druilerig weer, fijn om bij een strip weg te dromen.

 • Het kapitaal 2Les Misérables HC – Manga verstripping van het beroemde boek van Victor Hugo over het leven van de in zijn jeugd veroordeelde Jean Valjean. Hij werkt zich langzaam op in de maatschappij, dan loopt hij opnieuw tegen zijn verleden aan!
 • Het Kapitaal II HC – Tweede deel van Het kapitaal van Karl Marx een mooie introductie tot de ideeën van Marx.
 • Fell 1: Welkom in Snowtown – Twee topauteurs Warren Ellis en Ben Templesmith maken een uitstekend en duister verhaal over misdaad en liefde. Alles draait rond de hoofdpersoon, rechercheur Richard Fell.
 • Asterios PolypAsterios Polyp HC – Net zo mooi uitgegeven als in het Engels, met een fraai gebonden kartonnen omslag en een stofomslag. Een ontroerend en bijzonder getekend verhaal over Asterios Polyp, een man van middelbare leeftijd. Zijn leven staat na een brand in zijn appartement volledig op zijn kop.
 • De schreeuwende nevelen HC – In een moerasgebied in de Franse Sologne worden drie onherkenbaar verminkte lichamen gevonden. Geruchten doen de ronde dat dierproeven in een genetisch centrum tot bizarre mutaties hebben geleid. Tekenaar Andrea Mutti heeft eerder Cel Financiën, IR$: All Watcher en Giuliano Nero getekend.
 • De schreeuwende nevelenWollodrïn 1 HC: De ochtend van de as – Fantasy epos in twee delen door de makers van De zeven dieven. Men sluit niet uit dat er bij succes een vervolg gemaakt zal worden.
 • Uur U 3 HC: Rode september – In dit deel gaan de auteurs er van uit dat niet de geallieerden, maar de Duitsers de Eerste Wereldoorlog hebben gewonnen. De draad wordt opgepikt in 1917, als Clemenceau het verzet organiseert.
 • Atalante 3 HC: De geheimen van Samothracië – Heruitgave van deel 3 van Atalante. Hiermee is de serie weer volledig te krijgen.
 • Acriborea 2: De puinhopen van de AreopaagDe orde van de Drakenridders 8 HC: Het koor van de duisternis – Dit deel is getekend door de tekenaar van Hispañola en dat zie je er aan af ook!
 • Acriboréa 1 HC: De onzekere – Deel 1 van een vijfdelige sciencefiction reeks door de scenarist en de tekenaar van Hannibal Meriadec. De mensheid is in 2465 op zoek naar een nieuwe planeet om te overleven. Na een halve eeuw komt de tweede golf kolonisten. Daar wordt door iedereen naar uitgekeken, behalve door de oorspronkelijke bewoners.
 • Acriboréa 2 HC: De puinhopen van de Areopaag – Samen met deel 1 als actiepakket voor 29,95!!

Er is ook nog een nieuwe Reddition verschenen, het Duitse tijdschrift met specials over elke keer één auteur. Dit nummer (53) gaat in zijn geheel over Will Eisner.