Nieuw Amerikaans, 13 oktober

13 okt 2011  ·

Er is weer een lekker stapel op de mat geploft:Axe Cop: Bad Guy Earth

 • Axe Cop: Bad Guy Earth – Op een verloren middag vroeg Ethan Nicolle zijn broertje van 6 of hij een verhaal voor hem wilde schrijven. Ethan plaatste het resultaat op de website en het werd een grote hit. Axe Cop gaat over bijlzwaaiende politie-agenten die dinosaurussen in mootjes hakken vanwege fout parkeren. En dat is niet geheel toevallig erg leuk.
 • Batman: Arkham City HC – De strip naar het computerspel.Batman: Arkham City
 • Batman: Life After Death – Dus toch!
 • Daniel Clowes: Death-Ray HC – Het bleef lang stil rond Daniel Clowes, maar in korte tijd zijn Wilson, Mister Wonderful en nu dus Death-Ray verschenen. Het ziet er weer erg mooi uit. Het verhaal van Andy wordt verteld in korte episodes. Dor hemzelf en door de mensen om hem heen.
 • Edgar Allen Poe & Sam Kieth: The Raven HC – Een mooi uitgegeven boekje met het klassieke gedicht van Edgar Allen Poe, tezamen gebundeld met enkele andere verhalen. Met illustraties van Sam Kieth.Zombies vs Robots: Undercity
 • New X-Men 5 – Door Grant Morrison.
 • Star Wars The Clone Wars: Strange Allies
 • Ultimate Comics Avengers: Blade vs The Avengers
 • World of Warcraft: Curse of the Worgen HC
 • Zombies vs Robots: The Undercity HC – De vierdelige miniserie gebundeld in een prachtige oversized editie.

De volgende manga’s zaten er tussen:

 • Skip  Beat 25
 • 20th Century Boys 17