Nieuwe titels 17 November

17 nov 2011  ·

De tweede zending nieuwe titels van deze week:Robbedoes 52: De schaduwzijde van Z

  • Robbedoes 52: De schaduwzijde van Z – Met, je raad het al, de rentree van Zwendel. In een avontuur dat zich afspeelt op de schaduwzijde van de maan. Eigenlijk was hij er vorige week al, maar toen hebben we hem over het hoofd gezien.
  • XIII 20: Mayflower day – XIII krijgt nieuw leven ingeblazen en opnieuw mag Yves Sente de honneurs waarnemen.
  • XIII mystery 4: Kolonel Amos – Een nieuwe one-shot. Ditmaal gemaakt door François Boucq (Janitor) en Didier Alcante (Jason Brice).XIII Mystery 4: Kolonel Amos
  • XIII box – Met alle 18 delen die samen de eerste reeks vormen. Deel 13, Het dossier, is verspreid over de 18 albums.
  • De werelden van Troy: Reis naar de schaduwen – Laat je niet bedotten. Op het omslag van deze one-shot staat naast Arleston alleen Audrey Alwett vermeld, de scenariste die meeschreef aan Sinbad. Maar ze is niet de tekenaar. Die eer komt Vriginie Augustin toe, die we nog kennen van Alim de leerlooier.Werelden van Troy: Reis naar de schaduwen
  • Jan, Jans en de kinderen 48
  • Sigmund 21
  • De vliegeraar HC – De verstripping van het beroemde boek van Khaled Hosseini.
  • Joost Swarte: 2009 Introductie van de lezersbon – Een kort verhaal, oorspronkelijk gepubliceerd in het jaarverslag 2009 van de Koninklijke Boekverkopersbond. Uitgegeven als leperello en verkrijgbaar in het Nederlands en het Engels.