Nieuwe titels 18 november

18 nov 2011  ·

Boeken van de Zieners 4De derde levering deze week. Zou de sint wat besteld hebben? En mocht dit al veel lijken, dan kunnen we je vertellen dat er een doos is achtergebleven bij de groothandel. Je hebt dus zelfs nog een aantal titels te goed.

 • Boeken van de zieners 4 HC: Molly
 • Kroniek der barbaren 6 HC: De laatste viking
 • Gil St. André 1 + 2 SC – Een kennismakingspakket van de eerste twee delen voor een vriendelijk prijsje.Oorlog en liefde 5: Het verzet
 • Oorlog en Liefde 5 HC: het verzet – Het 5e deel van deze geweldige serie speelt zich af in 1943 en brengt een aantal hoofdpersonen terug bij elkaar.
 • Zahra’s paradise – Een graphic novel over de zoektocht van een moeder naar haar vermiste zoon. Het speelt zich af in Teheran, tegen het decor van de doorgestoken verkiezingen in 2009. Achterin staan een woordenlijst, een dossier over de achtergronden van het verhaal en een imposante lijst namen van mensen die ontvoerd of vermoord zijn door het Iraanse regime. Je kunt hier twee hoofdstukken lezen.Alex 30: Het complot van Baal
 • Alex 30: Het complot van Baal
 • De smaragdridders 1 SC: De magische kinderen – Onverwachts blijkt van deze fantasy reeks ook een editie in slappe kaft te verschijnen. Dit eerste deel bevat bovendien een extraatje.
 • Kwik & Flupke integraal 2 HC
 • Collectie 1800: Zij 1 HC: De scherf van Amenartas – Voor de verandering eens een Collectie 1800-serie in 3 delen. Met een verhaal dat zich bovendien gedeeltelijk in de 4e eeuw afspeelt en niet alleen in de 19e.Collectie 1800: Zij 1: De scherf van Amenartas
 • Durandal 2 HC: Het mark Bretagne deel 2 – Een nieuw deel van deze (vrije) verstripping van het Roelantslied.
 • Moeder oorlog 2 HC: Tweede aanklacht – Een detective-verhaal dat zich afspeelt in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog. Getekend door Maël van De inkt van toen. Het eerste deel smaakte naar meer.
 • Universal War One: Tweede box – Gevuld met de drie delen van de 2e cyclus.Moeder Oorlog 2: De tweede aanklacht
 • Universal War One 4 HC: De zondvloed – Het eerste deel van de 2e cyclus.
 • De grote dode 3 HC: Blanche – In het 1e deel maakte de twee hoofdpersonen een mysterieus avontuur mee in het bos. In het 2e deel probeerde ze hun levens weer op te pikken. In dit 3e deel lijken ze terug te keren naar de plek waar hun levens ontspoorden.De grote dode 3:: Blanche
 • Levenslijnen 12 HC: De gevangenis – Het laatste deel in de rode lijn. Geschreven door Pierre Makyo (Ik ben een Kathaar), getekend door Ruben Pellejero (Een vrijmoedige zomer).
 • Levensslijnen 13 HC: De wraak – Het laatste deel in de blauwe lijn. Geschreven Frédéric Richaud (De schilderleraar) en getekend door Eugenio Sicomoro (Koud licht).
 • Reiziger 13 HC: Omega – Het allerlaatste deel, getekend door Juanjo ‘Blacksad’ Guarnido. In een realistische stijl nog wel. Iets wat hij nog niet gedaan had.Reiziger 13: Omega
 • De vampier van Benares 2 HC: De oorsprong van het kwaad – Waar het 1e deel visueel gezien redelijk bescheiden was, pakt Bess in dit deel flink uit. Sommige pagina’s doen zelfs denken aan de ijldromen waar Daniël Hulet (Farao, Extra Muros) om bekend stond.
 • Kaap Hoorn 2 HC: In het kielzog van de aalscholvers – Het 1e deel intrigeerde door de ongebruikelijke locatie en de uiteenlopende personages, maar was vooral een introductie. We zijn erg benieuwd waar het verhaal naartoe gaat.Kaap Hoorn 2: In het kielzog van de Aalscholvers
 • Château Bordeaux 1 HC: het domein – Na De meesters van de gerst en Flor de Luna nu een nieuwe reeks over een familiebedrijf. In Château Bordeaux erven drie nakomelingen een wijngaard in het hart van de Médoc. De twee broers zijn er liefst zo snel mogelijk vanaf, maar hun zus Alexandra ziet een gouden kans. Geschreven door Corbeyran, die eerder al favorieten als De zang van de vampiers, Het vlindernetwerk en Uchronie(s) uit de pen toverde.U-Boot boek 1
 • Nakara 1 HC: De heks – Middeleeuwse fantasy met een snuifje Tempeliers.
 • Tatanka 1 HC: BijtwondAnimal Cops in actie! Al lijkt dit eerste deel ook een beetje op een episode van Medical Examiners. Uitgeverij Medusa heeft er vertrouwen in, want ze kondigen de volgende vier delen vast aan.
 • U-boot boek 1 HC – Een nieuw zeevaartverhaal van Jean-Yves Delitte. Maakt de man ooit nog iets af? Jawel, dit verhaal bijvoorbeeld. Dit eerste deel is namelijk een bundeling van twee losse delen en bevat daarmee een afgerond verhaal.One Piece 14

Bijna alle manga van Glénat is weer geannuleerd. Gelukkig is er één serie die ons niet teleurstelt:

 • One Piece 14