Nieuwe titels, 8 november

8 nov 2011  ·

 Met het naderen van de feestdagen beginnen de nieuwe titels binnen te stromen! We hebben het sinterklaaspapier inmiddels weer van de zolder gehaald.

 • Thorgal 33: De ZwaardbootThorgal 33 HC en SC : De zwaardboot – Na een jaar wachten is er weer een nieuw deel van Thorgal. Zoals we gewend zijn van Rosinski, is het weer een schitterend geschilderd verhaal. Thorgal speelt weer een belangrijker rol.
 • De werelden van Thorgal: Wolvin 1 HC en SC: Raïssa – Het tweede verhaal in de reeks Werelden van Thorgal gaat over Thorgal’s dochter Wolvin en haar speciale relatie met de wolven.  Ze gaat in dit album de confrontatie aan met de leider van een groep wolven: Raïssa!
 • Kruistocht 6: Sybille, lang geledenKruistocht 5: Gauthier van Vlaanderen – Let op, dit is een herdruk van Nomade 1, die een jaar geleden uitkwam. Het was niet iedereen duidelijk dat dit een nieuwe cyclus was van Kruistocht, vandaar deze herdruk met aangepaste titel.
 • Kruistocht 6: Sybille, lang geleden – Het slot van de 2e cyclus van Kruistocht. Deze albums zijn ook in harde kaft verkrijgbaar in een box.
 • Kruistocht box tweede tijdperk – Laatste twee delen van de serie Kruistocht in HC en luxe box.
 • Adelaars van Rome 3Barracuda 1: Slaven Luxe – Speciale luxe editie van het eerste deel van Barracuda.
 • Largo Winch: In de kantlijn van de legende 1990 – 2011 HC – Een boek vol met schetsen, prenten en andere publicaties rond Largo Winch.
 • Adelaars van Rome 3 – Na lang wachten is hij er dan. De twee ‘broers’ zijn uit elkaar gegroeid. Het is 761 na Christus en Arminius bereidt in Germania een opstand voor tegen Rome. Marcus wordt er op uitgestuurd om er achter te komen wat er werkelijk speelt. Top entertainment op het niveau van de BBC-serie Rome.
 • Op weg naar Banlung: Cambodja 1993Pin-up integraal 3 HC
 • Op weg naar Banlung HC: Cambodja 1993 – Waargebeurd verhaal van Jacques Rochel, geromantiseerd door Vink. De hoofdpersoon probeert de twee bevolkingsgroepen in Cambodja na jaren oorlog weer bij elkaar te brengen.
 • Ralph Azham 2: De dood aan het begin van de weg  – Kort gezegd: Lewis Trondheim op zijn best! Een album vol verrassingen.
 • Alter Ego 2: Noah – Zoals beloofd wordt de intrige van deze thriller vanuit het perspectief van twee andere personages verder uitgewerkt.
 • Marsu Kids 1Dommeltje 2: Malle hond!
 • Kid Paddle HC: Monsters – Dit is niet het volgende deel in de lopende reeks, maar het eerste deel in een one-shot reeks. Kid Paddle vertelt er over zijn lievelingsmonsters uit films, boeken en het alledaagse leven.
 • Marsu kids 1: Net uit het ei – Nieuwe reeks met de kinderen van de Marsupilami als onderwerp.
 • Baru: Laat die bassen beuken, Bruno! – Een nieuw misdaadverhaal van Baru bekend van o.a. Vluchtweg naar de zon. Dit verhaal vertelt over drie misdadigers op leeftijd die nog één maal een grote slag willen slaan.
 • Bone10: RoseBone: Rose – Het verhaal van de jeugd van oma Ben, geschreven door Jeff Smith en getekend door Charles Vess. Een angstaanjagende draak belaagt de dorpen. Rose gaat de strijd aan, haar zuster Briar kiest voor de duistere kant 😉
 • Parker: De jager – Opnieuw een juweeltje uit de hoed van uitgeverij Blloan. Parker is een keiharde gangster. Hij is geïrriteerd omdat hij werd belazerd bij een klus en daarna bijna werd vermoord door zijn vrouw. Naar het boek The Hunter, geschreven door misdaadschrijver Donald E. Westlake onder het pseudoniem Richard Stark. (Ooit ook verfilmd met Mel Gibson onder de naam Payback.) In de Verenigde Staten was dit album een enorme klapper en de reden voor meer Parker verstrippingen.
 • Green Manor HCJazz Maynard HC – Professioneel inbreker, virtuoos trompettist en een hart van goud. Zijn verleden achtervolgt hem, waar hij ook naar toe gaat. Ook in New York wordt hij verplicht het leven van de straat weer op te pakken.
 • Green Manor HC – Eerder uitgegeven in de collectie Vrolijke Vlucht van Dupuis maar al lang niet meer leverbaar. Zestien korte en spannende verhalen die zich af spelen in Londen eind 19e eeuw. Scenarist Vehlmann schrijft tegenwoordig de verhalen van Robbedoes. Als extraatje is er nog een dossier met schetswerk aan toegevoegd.
 • Dodelijk WapenGil St. André eerste cyclus box – Gevuld met vijf harde kaften die samen de eerste reeks vormen van Gil St. André, eerder uitgegeven als Spoorloos bij uitgeverij Arboris.
 • Fokke & Sukke: Het afzien van 2011
 • Daniel Clowes: Dodelijk wapen HC – Na het misantropische Wilson en het geestige De ideale man komt Daniel Clowes nu met Dodelijk wapen. Clowes’ helden vrijwel altijd losers en binnenvetters, en Andy vormt daarop geen uitzondering. In zijn eigen beleving is hij een soort superheld, maar de buitenwereld kijkt daar toch anders tegenaan. Deels parodie op het superheldengenre.
 • Assassins Creed 1 HC: The Fall – Na de gelijknamige reeks van Franse bodem, verschenen bij Ballon Media, is er nu ook een Amerikaanse verstripping verschenen bij Dark Dragon Books. Alhoewel beide reeksen op hetzelfde computerspel gebasseerd zijn, vertellen ze elk toch een ander verhaal.
 • Nana 17Conan, kronieken van Hyboria 2: Filmspecial
 • World of Warcraft 2: De roep van het lot

Er is ook nog wat manga verschenen:

 • Psyren 3
 • Ikigami 3
 • Nana 17
 • Naruto 30