Nieuwe titels 21 februari

23 feb 2012  ·

Deze week verschenen:

  • Bloemenschrift 1 HC: Slechte orkestratie – Hoe een jonge, Turkse violist het verhaal te horen krijgt over de Armeense genocide.
  • Bloemenschrift 2 HC: De laatste maat
  • Antichrist 2 SC: Bonaparte
  • Het boek van het lot 2 SC: De metamorfose
  • Simon’s Cat: Feed me ! – Ditmaal vierkant en in kleur. Over hoe je als kat aan je eten moet komen!Feed me
  • Baby’s in Black. The Story of Astrid Kirchherr & Stuart Sutcliffe – De Duitse strip is al jarenlang bezig aan een gestage opmars. De laatste jaren zagen we onder andere Cash (Reinhard Kleist) De meesterspion (Isabel Kreitz), Blauwe pillen (Frederik Peeters, een Zwitser, vooruit) en Op reis met Bill (de wederopstanding van Matthias Schultheiss) voorbij komen. Maar dat is slechts het tipje van de ijsberg. Baby’s in Black (door Arne Bellstorf) vertelt het verhaal van Hamburg tijdens de Swinging Sixities, maar ook dat van Stuart Sutcliffe, de oorspronkelijke bassist van The Beatles en Astrid Kirchherr, die later de opnamen van A Hard Days Night zou fotograferen. Baby's in Black
  • Otto 1 HC: Blijven roeien! – Het boekdebuut van Frodo de Decker. Over het verhaal kunnen we nog niet oordelen, maar de (tekstloze) tekeningen hebben in ieder geval een hoog aaibaarheidsgehalte. En dat bedoelen we louter positief!
  • Katrien Duck pocket 8 – Wat zou toch de reden zijn dat de Katrien Duck pockets, in tegenstelling toch de Donald Duck pockets, geen titels hebben?
  • Duck Pocket 195: Het uur van de weerwolf – Met het tweede sleutelhangerbedeltje (of heet het een sleutelhangerduckie?).