Nieuwe titels, 9 augustus

9 aug 2012  ·

De nieuwe uitgaven van deze week:Suske en Wiske 318: De suikerslaven

  • Suske en Wiske 318: De suikerslaven – In album 317 was de Duivel een roze poedel, dit keer verandert Suske in een chocolademannetje en Wiske in een gummibeer. Ze zijn lekker op dreef, daar bij Studio Vandersteen.
  • Suske en Wiske pocket 30 – Met daarin De kwakstralen, De wolkeneters en De gezanten van Mars.
  • De Smurfen 31: De politiesmurfenDe Smurfen 31: De politiesmurfen – Wat is dat toch? Trek brilsmurf een politieuniform aan en je krijgt gelijk een rare smaak in je mond.
  • Urbanus 149: Cesar van de Cesar – Voor de echte Urbanus liefhebber hebben we nog meer goed nieuws. We hebben een nagenoeg volledige reeks tweedehands ingekocht. Er is al heel wat verkocht, maar er staat nog genoeg!
  • Vertongen & Co. 3: De geslepen slaper