Nieuw Amerikaans, 21 februari

21 feb 2013  ·

De nieuwe Amerikaanse albums deze week:Wolverine and the X-Men 2

Comics

  • Wolverine and the X-Men 2 – De Brood kloppen weer eens aan bij de X-Men en Bradshaw en Bachalo mogen het tekenen.
  • Batman/Deathblow: After the Fire HCTim Bradstreet is een illustrator die in zijn carrière heel veel covers heeft getekend, ook voor comics. Batman/Deathblow: After the FireBatman/Deathblow is een van de weinige albums waarin hij zowaar het binnenwerk voor zijn rekening heeft genomen. Hij inkte het schetswerk van Lee Bermejo, ook al geen kleine jongen. Zijn Joker en Batman: Noël zijn twee bestsellers. Het scenario tenslotte is van Brian Azzarello, die eerder 100 Bullets, Hellblazer en Joker heeft geschreven.
  • Goon 12: Them That Raised Us Lament

MangaLenore spaarpot

  • Genshike Omnibus 3
  • Ayako SC – Ayako compleet in slappe kaft.

Merchandise

  • Lenore spaarpot