Nieuwe titels, 14 februari

14 feb 2013  ·

RomeHC-CNet als de sneeuw houdt de stroom aan nieuwe strips deze week niet op.

Saga uitgaven

  • De Drakenorde 0
  • Een nacht in Rome HC – Raphaël krijgt een oude videocassette met de post. Daarop staat zijn oude liefde Marie en een belofte om elkaar, na twintig jaar, weer te ontmoeten om de nacht van hun veertigste verjaardag samen door te brengen… in Rome. De volgende dag, een telefoontje. Marie. Dezelfde stem, dezelfde intonatie, dezelfde lach. Kan Raphaël aan de verleiding weerstaan van deze jeugdbelofte?Magus3-C
  • Magus 1 HC: De grafdelver – Een serie in drie delen over magiërs in de Middeleeuwen en de jacht die de katholieke kerk op ze maakt.
  • Magus 2 HC: De verrader
  • Magus 3 HC: De deserteur
  • The Village 3: De witte prinses – Dit keer een one-shot in de Village reeks.

Village3-klStandaard Uitgeverij

  • De Kiekeboes 135: Code E
  • De rode ridder 237: De wederopstanding

 

Er gebeurt ook weer het nodige aan het poppetjesfront. Sowieso hadden we al een doos met nieuwe Smurfen staan, rond het thema Valentijn. Deze week kwamen er ook nieuwe Disney figuurtjes binnen. Van Donald Duck en Goofy, maar ook van een aantal dames in mooie jurken. We noemen Rapunzel, Belle, Sneeuwwitje, Assepoester en Tiana (met en zonder kikker). Ook leuk is Tinkerbel aan een ijzerdraadje, zodat ze echt vliegt. Hangend aan het plafond zweven Knabbel en Babbel aan een klokhuis en Donald Duck die aan een paraplu naar beneden komt. Vergeten we bijna de spaarpot van Yakari en het beeldje van Snoopy.