Nieuw Amerikaans, 23 mei

23 mei 2013  ·

Slechts drie boekjes, maar wel drie hele leuke.Wolverine. The Best There Is. Complete Edition

Comic

  • Wolverine. The Best There Is: The Complete Series – Precies wat het omslag zegt, alle twaalf de comics (of drie TP’s) in één bundel. Met tekenwerk van de onovertroffen Juan José Ryp (Black Summer).Hopeless, Maine
  • Hopeless, Maine HC: Personal Demons – Een prachtig gothic verhaal van een weesmeisje dat opgroeit bij een heks. Het is niet helemaal duidelijk of ze werkelijk een weeskind is, aangezien ze niet wil praten over haar verleden…

MangaSunny-01

  • Sunny 1 HC – Een serie (zowaar) van Taiyo Matsumoto. Als die naam je niets zegt, misschien dat Tekkonkinkreet (ook bekend als Black and White) dan een belletje doet rinkelen. Matsumoto laat ook in Sunny zien dat hij een fascinatie heeft voor de kinderwereld, die zich ergens tussen magie en werkelijkheid in bevindt. In dit eerste deel maken we kennis met een zeer diverse groep kinderen in een tehuis.