Nieuw Amerikaans, 30 mei

31 mei 2013  ·

De nieuwe titels van deze week:Deadpool 1: Dead Presidents

Comics

  • Deadpool 1: Dead Presidents
  • The Punisher: Enter the War Zone
  • Ultimate Comics X-Men 1 – De eerste Marvel comic door Indie-auteur Brian Wood (DMZ, Northerners).
  • Batman: Noir DeLuxe HC – Een in-your-face Batmanverhaal, door Brian Azzarello en Eduardo Risso, de makers van 100 Bullets. Azzarello schreef overigens ook de Batman one-shots Joker en Noël, getekend door Lee Bermejo en hij schreef een tijdje de verhalen van Hellblazer.Batman; Noir
  • Star Wars Omnibus: Wild Space 1
  • Doug TenNapel: Tommysaurus Rex – Een herdruk in kleur van één van de leukste verhalen van Doug TenNapel (Ghostopolis, Bad Island). Ely vindt op een dag een echte, levende tyrannosaurus die zich als een puppy aan zijn voeten werpt. Hij besluit hem te houden als huisdier. Maar naar het schijnt zijn tyrannosaurussen niet zo makkelijk op te voeden. Dat heeft hilarische gevolgen.Tommysaurus Rex

Manga

  • Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 4

De nieuwe Previews is ook binnen, dus er is weer volop gelegenheid om je vakantiegeld te beleggen.