Nieuw Amerikaans, 8 mei

8 mei 2013  ·

Nieuwe boekjes uit Amerika:Batman Death by Design

Comics

 • Ultimate Comics Spider-Man 3
 • Batman: Death by Design TP – Een bijzonder Batman in meerdere opzichten. Geschreven door Chip Kidd, een grafisch ontwerper van met name boekomslagen. Volledig getekend in potlood. En een verhaal dat zich afspeelt in een alternatief universum, waarin vader Wayne architect was en de sfeer doet denken aan art deco en de jaren 20. De oorspronkelijke uitgave in harde kaft was uitgegeven op groot formaat, maar deze bundel heeft de gebruikelijke afmetingen.Batman Incorporated 1
 • Batman Incorporated 1 HC: Demon Star – Door Grant Morisson en Chris Burnham (wiens stijl overigens verdacht veel lijkt op die van Frank Quietly).
 • Buffy the Vampire Slayer Season 9 3: Guarded
 • Hellblazer 5: Dangerous HabitsHellblazer wordt herdrukt met een nieuwe indeling. Deze bundeling verscheen eerder als deel 6 onder dezelfde naam. Maar waar de oude versie de comics 41 – 46 bevatte, zitten hier de delen 34 – 46 in.
 • The Stand: Night Has Come 6 TPDonald Duck: The Old Castle's Secret
 • Walt Disney’s Donald Duck 6: The Old Castle’s Secret – ‘Nieuwe’ klassiekers van Carl Barks, waaronder Donald als kustwacht, de vossenjacht en… de weddenschap met Guus Geluk (die eindigt in een wedstrijd limonadedrinken).

Manga

 • Bakuman 19
 • Black Bird 16The Legend of Zelda: Hyrule Historia
 • Bleach 3-in-1 5 – Met daarin de delen 13, 14 en 15.
 • Claymore 22
 • The Legend of Zelda HC: Hyrule Historia – Een geweldig artbook van Zelda. Dik, groot en mooi uitgevoerd. Tot de rand toe gevuld met tekeningen, schetsen, karakterstudies, informatie en zelfs nog een paar pagina’s strip. Een feestje tussen twee omslagen!
 • Naruto 3-in-1 5
 • Naruto 61