Nieuwe titels, 13 juni

13 jun 2013  ·

Deze week slechts enkele nieuwe titels:

  • Ridder Bauknecht HCDonald Duck MEGA Pocket: Zomer – Als we het goed gevolgd hebben, zou dit de vervanger moeten zijn van de Big fun pockets. Dus gevuld met de beste verhalen uit Donald Duck Weekblad. Niet alleen van Mickey, Donald en de rest van de familie, maar ook van Rakker, Hiawatha, Broer Konijn, Tokkie Tor, enz.
  • Leven van een Loser 7 HC: Zwaar de klos – Alweer het zevende deel, van deze wereldwijd succesvolle reeks. Voor het schoolfeest zoekt Bram een danspartner, maar het meisje van zijn keuze heeft al iemand anders. Zal hij alleen blijven?
  • Niek de Groot 3 HC: Lekker bezig Leven van een loser-achtige jeugdboeken, met enigszins aan Casper en Hobbes denkende tekeningen. Al jaren is Niek de popiejopie van zijn scoutgroep. Tot Arthur bij de groep komt en Niek ineens tweede viool speelt…
  • Ridder Bauknecht HC: Te lui voor 3D – Een verse Jeroom! Dat staat garant voor pagina’s vol bizarre humor van topkwaliteit. Het album is opgedragen aan Frans de dode ridder…
  • Urban 1 HC: De regels van het spelUrban 1 HC: De regels van het spel – Een nieuwe serie, geschreven door Luc Brunschwig, bekend van o.a. Makabi en De macht der onschuldigen. Tekenaar Roberto Ricci (Legioen) hanteert potlood en penseel op elegante wijze. Gelijk maar twee delen, ook verkrijgbaar als aanbiedingspakket. Het verhaal speelt in 2058 in het grootste pretpark van de Melkweg. Met 18 miljoen bezoekers per dag trekt dat ook veel criminelen. Zachary Buzz gaat bij het korps van het park werken. Hij komt gelijk terecht in een live uitgezonden jacht op de daders van een aantal vermoorde meisjes.
  • Verloren Paradijs Psalm 2 HC: Vrije valUrban 2 HC: Zij die zullen sterven
  • Verloren Paradijs Psalm 2, 1 HC: Het evangelie volgens Jacob – De tweede cyclus van Verloren Paradijs, zal ook bestaan uit vier delen. In november verschijnen de laatste twee delen en is het verhaal afgerond.
  • Verloren Paradijs Psalm 2, 2 HC: Vrije val

 

Tenslotte nog een nieuwe zomeraanbieding: voor € 9,95 een pakket Elixers 1+2 in slappe kaft. Fijn voor op vakantie!