Nieuw Amerikaans, 3 juli

4 jul 2013  ·

axecop 4We hebben deze week nieuwe aanvoer van twee verschillende leveranciers. Dat betekent feest voor iedereen.

Comics

 • Axe Cop 4: President of the World – De schrijver van deze serie was aanvankelijk 5, en inmiddels 8. En nee, dat is geen typefout. Gelukkig zijn de verhalen er niet minder leuk op geworden.
 • sea of monstersPercy Jackson and the Olympians 2: The Sea of Monsters – Deze kinderboekenreeks was al verfilmd en nu dus ook verstript. Op uitzonderlijke wijze zelfs, want de Roemeen Tamás Gáspár kleurt in als de besten.
 • Think Tank 1 – Dr. David Loren werkt al sinds zijn 15e voor DARPA, het instituut dat voor de VS nieuwe wapens ontwikkelt (zo vonden ze en passant het internet uit). Als hij besluit niet langer massavernietigingswapens te willen maken, blijkt zijn chef het daar niet eens. David moet slimmer zijn dan zijn opdrachtgevers om uit dit wespennest te geraken.
 • You’re All Just Jealous of my Jetpack HC – Een nieuwe collectie spitsvondige, gortdroge, en soms bijna absurde grappen van de Schots Tom Gauld (Goliath).
 • hildaHilda and the Bird Parade HC – De Brit Luke Pearson maakt verhalen die bijna Europees aandoen. Warme verhalen, met magische elementen. Hij is het meest bekend van zijn verhalen over het meisje Hilda.
 • Mickey Mouse Color Sundays 1 HC: Call of the Wild – Fantagraphics was al begonnen aan de integrale uitgave van de zwart-wit verhalen van Floyd Gottfredson. Met deze bundel bijten ze het spits af van de integrale uitgave van de mickey mousekleurenstrips. De eerste pagina’s dateren uit 1932. Een redelijk aantal van de grappen en verhalen uit deze bundel zijn in de loop der jaren gepubliceerd in de Donald Duck weekblad.

Manga

 • Bleach 57
 • Blue Exorcist 10
 • blue exorcist 10Jiu Jiu 5
 • Pandora Hearts 16

Merchandise

 • Superheldenpoppetjes van Marvel! Niet duur en voor ieder wat wils. Spider-Man (2×), Venom, Captain America (2×), Daredevil, Silver Surfer, Punisher, Doctor Doom, Cyclops, Iron Man en The Hulk. Wees er snel bij, Wolverine is bijvoorbeeld al op!