Nieuwe titels, 4 juli

4 jul 2013  ·

Batman: Earth OneWe hadden het ook ‘Nieuw Amerikaans’ kunnen noemen, want er zijn eigenlijk alleen maar nieuwe albums van RW/Lion uitgekomen, en dat betekent superhelden!

  • Batman: Earth One HC – In hetzelfde mooie jasje als zijn Superman-tegenhanger.
  • All Star SupermanSuperman: All Star Superman HC – Eén van onze bestverkopende Supermantitels. Grant Morrison en Frank Quitely werpen een nieuw licht op de Man van Staal, door hem op te zadelen met twaalf werken, als een moderne Hercules. En omdat Morrison nog wel eens complexe verhalen wil vlechten, bevat het achterin een dossier met tekst en uitleg. Dit is dan ook de Absolute Edition. Dat wil zeggen: met dossier, alle oorspronkelijke omslagen, een harde kaft en op groot formaat (ruim A4). Maar wel voor een derde van de prijs van de Amerikaanse editie.
  • Superman: For TomorrowSuperman: For Tomorrow HC – Als een miljoen mensen spoorloos verdwijnen, staat Superman voor een taak die zelfs zijn vermogens te boven lijkt te gaan. Een episch verhaal door Brian Azzarello, met tekenwerk van Jim Lee en Scott Williams die eerder Batman: Hush voor hun rekening namen. Ook dit is een Absolute Edition, dus met alle extra’s die we hierboven al vermeldden, inclusief de buitengewoon vriendelijke prijs.
  • 100 Bullets 5

Ook nog het vermelden waard is de heruitgave van Zelf problemen maken door Pieter Geenen.