Nieuw Amerikaans, 7 augustus

7 aug 2013  ·

Venom: Toxin with a VengeanceNieuwe uitgaven van deze week.

Comics

 • Venom: Toxin with a Vengeance
 • Batman: Arkham Unhinged 1 – Naar aanleiding van het spel Batman: Arkham City.
 • Will Eisner: Fagin the Jew HC – Een luxe heruitgave van Will Eisners interpretatie van het beroemde personage uit Dickens Oliver Twist.Fashion Beast
 • Alan Moore: Fashion Beast – Voordat Alan Moore V for Vendetta en Watchmen schreef, maakt hij Fashion Beast. Een moderne variant op Belle en het beest, gemaakt in samenwerking met Malcolm McLaren (manager van de Sex Pistols). Maatschappijkritisch, zoals we beide heren kennen en zonder superhelden. Dit verhaal was overigens zolang zoek geraakt, dat zelfs Alan Moore (als we zijn voorwoord mogen geloven) van het bestaan bijna niet meer wisTrinityt.
 • Trinity. A graphic history of the first atomic bomb – Jonathan Fetter-Vorm vertelt hoe en waarom de eerste atoombom tot stand kwam en gebruikt werd. Nauwkeurig gereconstrueerd aan de hand van boeken en verslagen. Tussen de historische passages door, legt hij op zeer verhelderende wijze uit hoe een en ander werkt.

MangaTwin Knight

 • Bakuman 20
 • Fairy Tail 28
 • Naruto 62
 • Osamu Tezuka: Twin Knight – Een vervolg op Princess Knight.

Merchandise

 • Batman Wacky Wobbler – Een bobble-head van de jaren ’60 Adam West Batman.
 • Totoro knuffel – Een echte Totoro!