Nieuwe titels, 15 augustus

15 aug 2013  ·

Zo alles bij elkaar, aardig wat nieuwe strips deze week:

 • Superman Family adventures 1Donald Duck Pocket 213: Op zoek naar Oom Dagobert
 • Donald Duck dubbelpocket extra 10: Misdaad in Duckstad
 • De Smurfen 32: De smurfen in Pililut – En dat is inderdaad een verbastering van Liliput, het land van kleine mensen uit de verhalen van Gullivers reizen. In dit geval zijn ze zelfs kleiner dan de smurfen.
 • F.C. de kampioenen 77: Vijftig tinten paarsblauw
 • Urbanus 154: psychiatergeflater
 • Suske & Wiske pocket 34 – Met daarin De lachende wolf, Twee toffe totems en De natte Navajo.
 • Superman familie adventures – Uitgeverij RW/Lion vergeet ook de kinderen niet. Superman voor alle leeftijden.
 • Transmetropolitan1: Aan het werkSquabe: Omdat ik het waard ben – Eerste stripdagboek van Squabe (Abe Borst), bekend van zijn blog en natuurlijk van het feit dat hij werkt bij Studio Funny Farm, hier in Arnhem.
 • Transmetropolitan 1: Aan het werk – Het verhaal speelt ruwweg in de 23e eeuw. Na vijf jaar zelfopgelegde ballingschap, keert de cynische schrijver Spider Jerusalem terug in de maatschappij, in een baan die hij haat. Cyberpunk van de bovenste plank van de immer scherpe Warren Ellis (Black Summer, Planetary, Hellblazer).
 • Transmetropolitan 2: Levenslust
 • Wachters van Maser 2: het oog van de zeeFables deluxe HC boek een – Weer net zo mooi uitgegeven als de eerdere Lion uitgaven. Deze deluxe Fables uitgaven bevatten steeds 10 comics (twee TP’s) per bundel. Een uiterst originele kijk op de ons zo bekende sprookjeswereld.
 • De wachters van Maser 1 HC: Het dwergeneiland
 • De wachters van Maser 2 HC: Het oog van de zee – Ooit gestart bij uitgeverij Talent, wordt deze vet getekende Sciencefiction nu voortgezet door Arboris. Voor de duidelijkheid, deel 1 bevatte de eerste twee albums, deel 2 bevat dus eigenlijk deel 3. Snapt iedereen het nog…
 • Drie Dagen in RioDrie dagen in Rio HC – Nieuw werk van Peter ‘Rampokan’ van Dongen. Het is het verhaal van Lennart Björk’s vuurdoop,  de later zo succesvolle directeur van het modemerk Gant.  Ook beschikbaar in een luxe gesigneerde uitvoering.

Tenslotte nog wat zomeraanbiedingen van uitgeverij Silvester; Ria 1 HC, Golden City 1 HC, Julius Chancer 1 HC, Orde van de drakenridders 1 HC, Cosa Nostra 1 HC en Bone 1 HC.