Nieuwe titels 4 december

3 dec 2013  ·

De laatste berg voor de sinterklaas is binnen:

 

 • De VreemdelingDe vreemdeling HC – Nieuw werk van Jaques Ferrandez, bekend van een waslijst aan reisverhalen als Oriëntaals dagboek en Achterland. Hier heeft hij een verhaal van Albert Camus in strip omgezet.  Een bizar verhaal over een man die op de dag dat zijn moeder sterft zomaar een man neerschiet. Zijn verklaring voor de rechter is dat het door de zon kwam…
 • Rosinski monografie HC – Een vuistdik boekwerk met daarin de complete geschiedenis van de ontwikkeling van Rosinski tot de tekenaar die we nu kennen van Thorgal en andere strips. Een geweldig boek met schetsen, scenario’s, schilderijen en achtergronden bij zijn werk.Blacksad 5 Amarillo
 • Blacksad 5: Amarillio – De langverwachte nieuwe Blacksad in een geweldig kleurenpalet. John Blacksad neemt een simpel klusje aan, een auto voor een rijke Texaan wegbrengen. De auto wordt echter gestolen en dit album speelt zich tijdens de achtervolging af, op de wegen van New Mexico, Colorado, Texas en Illinois. Ook verkrijgbaar in harde kaft.
 • Millenium 2 – Het tweede deel van de verstripping van Stieg Larssons Millennium trilogie. Dit album is getekend door José Homs bekend van o.a. het geweldige album Angelus.Blake Mortimer 22 - De Septimus-golf
 • De adelaars van Rome IV – Verplicht voer voor liefhebbers van de Romeinse oudheid. Een verhaal vol tragiek en complicaties, als het verraad van Arminius aan het licht komt. Hij bereid een opstand van de Germaanse clans tegen Rome voor.
 • Blake en Mortimer 22: De Septimus-golf – Het Gele Teken revisited, professor Mortimer kan het mysterie van de Mega golf maar niet doorgronden. Wat zorgt voor al die interferentie en is er een verband met de vreemdeling die de straten van Londen afschuimt !
 • Buck Danny 53 Zwarte CobraBuck Danny 53: Zwarte cobra – Na vijf jaar weg te zijn geweest weer een nieuwe Buck Danny. In dit album stapt Buck Danny in anonieme Russische Sukhoï-34 op een geheime missie!
 • Michel Vaillant seizoen II deel 2: Volt – Ook verkrijgbaar in harde kaft, Michel Vaillant scheurt met een elektrische snelheidsmonster het nieuwe millennium in.
 • Vasco 24: De kinderen van Vesuvius – Op scenario van de in 2011 overleden Gilles Chaillet komt Vasco in zwaar verpaupert Napels aan, waar hongersnood en bende’s regeren.
 • Antares 5e episodeLady S 9: Voor het leven van een vrouw
 • Alleen 8: De arena – Totale waanzin is het sleutelwoord in deze bloedstollende thriller voor lezers vanaf 10 jaar.
 • Barracuda 4: Rebellie – De auteurs trekken alle registers open in dit vierde deel van hun piraten saga.
 • Antares 5e Episode – Voorlaatste deel van Antares, Kim laat zich inlijven door de fundamentalisten in een poging haar dochter terug te vinden.

 

Monografie Rosinski