Nieuw Amerikaans, 12 februari

12 feb 2014  ·

Het is smullen deze week. Een grote stapel met de meest uiteenlopende en veelbelovende titels.Avengers 1: Avengers World

Comics

 • Avengers 1: Avengers World – Na de Fantastic Four mag Jonathan Hickman zijn tanden ook eens zetten in de Avengers. Jerome Opeña en Andy Kubert verzorgden het tekenwerk.
 • The Ultimates 3: Who Killed the Scarlet Witch
 • Batman: Dark Victory – Een nieuwe druk, een nieuw omslag, maar nog steeds de vertrouwde, hoge kwaliteit.Constantine 1
 • Constantine 1: The Spark and the Flame – Van alle reeksen van uitgeverij Vertigo, liep Hellblazer het langst. En met reden, want tot en met einde bleef de kwaliteit hoog en het publiek trouw. Totdat Vertigo afgelopen jaar de stekker er uit trok en het personage John Constantine verhuisde naar een nieuwe reeks in het DC-universum. Nog steeds de moeite waard? Overtuig jezelf!
 • Fatale 4: Pray for Rain – Ed Brubaker en zijn partner in crime Sean Phillips zijn op dreef in deze geweldige crime noir. Denk aan Criminal, maar dan met een randje occultisme.Spaceman
 • Spaceman – Brian Azzarello en Eduardo Risso (100 Bullets en nog veel meer toptitels) slaan de handen ineen voor een one-shot. Orson is een soort aapmens, het resultaat van NASA experimenten om een menselijke soort te creëren, bestand tegen ruimtereizen. De experimenten zijn voorbij en Orson en de zijnen afgedankt. Hij wil alleen maar rust, maar als hij meegesleurd wordt in de kidnapping van een meisje, is rust het laatste wat hij krijgt.Mars Attacks: Judge Dredd
 • Mars Attacks: Judge Dredd – Een cross-over tussen Mars Attacks en Judge Dredd klinkt misschien vreemd, maar als het om Judge Dredd gaat dan is vreemder meestal beter. Wat dat betreft willen wij alleen maar even verwijzen naar de meesterlijke cross-over met Batman.
 • Prophet 3: Empire – Brandon Graham en zijn kompanen komen met nieuwe verhalen van de profeten die hun boodschap moeten verspreiden over de werelden. In dit deel lijken we iets meer te weten te komen van de machinaties achter de schermen.Beautiful Darkness
 • Beautiful Darkness HC – Een prachtig boek van de heren Fabien Vehlmann en Kerascoët. Een ogenschijnlijk schattig verhaal met een duistere ondertoon.

Manga

 • Tiger & Bunny 4
 • Knights of Sidonia 7commander-thire-bank

Merchandise

We hebben een prachtige spaarpot van Commander Thire uit Star Wars met bewegende armen.