Nieuw Amerikaans, 5 februari

5 feb 2014  ·

Captain America: Living LegendEen paar hele mooie dingen deze week. Zowel bij de comics als de manga.

Comics

  • Captain America: Living Legend
  • Savage Dragon Archives 3 – Klassieke Savage Dragon-verhalen in zwart-wit voor een zacht prijsje.
  • My Little Pony Tales 2Foligatto
  • Foligatto HC – Het debuut van Nicolas de Crécy (IJstijd, Salvatore) dat in 1998 verscheen bij uitgeverij Blitz. Het maakte destijds veel indruk dankzij de geweldige tekeningen, waarin onder andere patroonstoffen waren gebruikt. Het heeft in de tussentijd niets aan zeggingskracht ingeboet. De Crécy lijkt helemaal in the picture op het moment. Kort geleden verscheen al Celestial Bibendum en een paar weken terug IJstijd en nu dus Foligatto.Avatar: The Search HC

Manga

  • Avatar: The Search HC – Alle drie de delen, gebundeld in één dik, oversized boek, voorzien van een harde kaft en annotaties. Dat laatste betekent dat de makers in de kantlijn hun commentaar hebben geplaatst. Een kijkje in de keuken dus, en hartstikke leuk om te lezen. Het boek kost maar een fractie meer dan de drie losse delen bij elkaar, dus dat lijkt ons een no-brainer.The Walking Dead 10th Anniversary T-Shirt
  • Bleach 59

Merchandise

  • 2 T-Shirts van The Walking Dead. Elk voor de 10e verjaardag van de serie, maar elk ook volledig anders (en natuurlijk de moeite waard).