Nieuw Amerikaans, 8 mei

9 mei 2014  ·

Ook de Amerikanen laten zich deze week niet onbetuigd. Alsof ze wisten dat het deze week druilerig leesweer zou worden. Gek hè?X-Men No More Humans

Comics

 • Age of Ultron – Ultron is al aardig op weg met de vernietiging van de mensheid. Maar het is natuurlijk niet alsof de Marvel helden met de pootjes omhoog gaan liggen voor het pleit beslecht is. Dit is de centrale verhaallijn van de Age of Ultron cross-over.
 • X-Men: No More Humans HCBatman 3 Death Of The Family
 • Batman 3: Death of the Family – Stukje bij beetje druppelen de bundels van de Death of the Family cross-over binnen. Laatst de Joker, binnenkort Batman and Robin en nu Batman. Over twee maanden ook verkrijgbaar met het masker van de Joker, nu bij ons te bestellen.
 • Blackest Night – Een oudje, maar nieuw voor ons. De laatste tijd neemt de vraag naar DC-helden merkbaar toe. Het is voor ons nog een beetje koffiedik kijken, maar we proberen ons fonds wat uit te breiden. Blackest Night is in ieder geval een titel waar regelmatig naar gevraagd wordt.Neil Gaiman: Murder Mysteries
 • Neil Gaiman: Murder Mysteries HC – Een moordmysterie in de hemel en een liefdesgeschiedenis tussen twee engelen in één verhaal van Neil Gaiman, getekend door P. Craig Russel. Heruitgave met harde kaft en enkele extra’s.
 • My Little Pony 4: Friendship is Magic
 • Star Wars Omnibus: Dark Times 2The True Lives of the Fabulous Killjoys
 • The True Lives of the Fabulous Killjoys – Een one-shot van Gerard Way, de zanger van My Beautiful Romance. Er zijn de laatste jaren meer beroemdheden die een strip schrijven, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Gerard Way bleek een uitzondering op de regel. Zijn Umbrella Academy smaakte naar meer. Wij hopen nog steeds op een derde deel. Tot die tijd kunnen we genieten van de Killjoys.Weapons-of-Mass-Diplomacy
 • Weapons of Mass Diplomacy – Het is 2002 en de wereld maakt zich op voor een tweede oorlog tegen Irak. Arthur Vlaminck wordt tekstschrijver voor Alexandre Vorms, de Franse minister van buitenlandse zaken. Hij mag Frankrijk langs alle diplomatieke valkuilen leiden. Dit boek is geschreven door Antonin Baudry, de man die in diezelfde periode adviseur was van de echte minister van buitenlandse zaken, Dominique de Villepin. Weapons of Mass Diplomacy is weliswaar fictie, maar laat op onthullende, intrigerende, en hilarische wijze zien hoe het er achter de schermen van de macht aan toe gaat. Getekend door Christophe Blain (Isaac de piraat) en een goede 200 pagina’s dik. Winnaar van het Beste Album van 2013 in Angoulême. Bekijk hier een preview.Android Angels
 • World of Warcraft: Dark Riders

Manga

 • Android Angels – Korte toekomstverhalen van Kosuke Kabaya, auteur van Gen. Uitgegeven op groot formaat.
 • Bleach 3-in-1 8
 • Claymore 24High School Debut 2
 • High School Debut 3-in-1 2 – Liefdesperikelen.
 • Midnight Secretary 5
 • Vampire Knight 18

Merchandise

Wat zou Godzilla zijn zonder zijn angstaanjagende gebrul? Vandaar dat deze plastic Godzilla oplichtende ogen heeft en geluid maakt! Ook zijn zijn ledematen te bewegen.