Nieuwe titels, 3 mei

3 mei 2014  ·

Zoals voorspeld kregen we vanochtend nog een aardige doos met nieuwe boeken binnen. Maar ook wat Kuifje merchandise!Ambulance 13 integraal 2

Saga

 • Ambulance 13 integraal 2 HC – Het verhaal van een ambulance-eenheid in de Eerste Wereldoorlog.
 • Hermann: Helden en koeien HC – Een uitstapje van Hermann waar de fans jarenlang van verstoken bleven (omdat het enkel in het Frans was verschenen). Op elke spread staat rechts een afbeelding van een koe en een personage van Hermann. Op de linkerpagina wordt iets verteld over het betreffende koeienras, dat vervolgens op onnavolgbare wijze wordt gekoppeld aan een commentaar op het personage.Ken Games 3
 • Jorikus Magnus 2 HC: De vergelding
 • Ken Games 1: Steen – Een spannend verhaal over drie vrienden die er elk een dubbelleven op na houden. Naarmate het verhaal vordert beginnen de dubbellevens zich langzaam met elkaar te vermengen. Mooi getekend en goed geschreven.
 • Ken Games 2: Blad
 • Ken Games 3: Schaar
 • Western Valley 1: ChicanasEen nacht in Rome 2
 • Western Valley 2: De Kulas van de duivel
 • Draw & Shoot 3 HC – Een derde deel met foto’s van striptekenaars.
 • Een nacht in Rome 2 HC – Het tweede deel van dit uiterst vermakelijke verhaal. Binnenkort de slappe kaft, nu de harde (En ook gelijk de laatste. We begrepen dat we het laatste exemplaar hebben gekregen.)

StandaardWestern Valley

 • Suske en Wiske: Juffertje janboel – Twee reclame-uitgaven van Ceres, een broodproducent.
 • Suske en Wiske: Microkomiek

Kuifje merchandise

Geloof het of niet, maar we hebben een paar leuke Kuifje poppetjes binnen. Niet alleen Kuifje zelf in Schotse rok, maar ook kapitein Haddock, Jansen (of Janssen) met lange, groene baard en een drietal bijfiguren.Kuifje geel watervliegtuig

Verder hebben we ook twee vliegtuigen, te weten het watervliegtuig uit De geheimzinnige ster en de privé jet uit Vlucht 714 (naar Sydney).