Nieuwe titels, 14 juni

14 jun 2014  ·

Een nacht in Rome 2Het is zaterdag, traditiegetrouw de dag waarop ’s ochtends de nieuwe Saga uitgaven worden binnengebracht. Ook vandaag vielen we in de prijzen.

Saga

  • Een nacht in Rome 2 – Raphaël heeft alles achtergelaten om een jeugdliefde van 20 jaar geleden te ontmoeten in Rome. Het eerste deel was niet alleen voorzien van een zinderend plot, maar was ook nog eens meeslepend vertelt. Een aanrader!Voor een beetje geluk
  • Ambulance 13 3: De dappere mannen
  • Ambulance 13 4: Naamloze doden
  • Block 109 5 HC: Operatie Loden Zon
  • Hollywood Boulevard – De slappe kaft editie.
  • Voor een beetje geluk HC – De integrale editie. Felix is de helft van zijn gezicht kwijtgeraakt tijdens de Eerste Wereldoorlog. Bij zijn terugkeer in zijn woonplaats, een klein dorp in de Pyreneeën, houdt de ellende nog niet op. Een onbekende sluipschutter schiet voor de lol het vee neer.Het oog van de dobermanns 1
  • Het oog van de dobermanns 1 HC: Voor de glorie van de duivel – Een serie in 3 delen over de Duitse soldaat Arno Ixks. Hij redt in de Eerste Wereldoorlog het leven van zijn korporaal, Adolf Hitler. Twintig jaar later retourneert deze de gunst, door Arno op een belangrijke missie te sturen. Maar Arno heeft zijn bedenkingen.