Nieuwe titels 18 juni

17 jun 2014  ·

De vakantie is nog niet begonnen, maar je kunt alvast wat strips daarvoor inslaan.

 • Suske en Wiske 326: De zwarte tulpSmurfen vakantieboek – Met daarin o.a. De voetbalsmurf en die kun je tijdens het WK-voetbal zeker niet missen.
 • Suske en Wiske vakantieboek – Vier complete strips waaronder De kale kapper en natuurlijk vele spelletjes.
 • Suske en Wiske 326: De zwarte tulp – Krimson is sinds de spin-off Amoras weer helemaal hot. In dit verhaal speelt hij een van de hoofdrollen.
 • Trollen van Troy 17: Het huwelijk van WahaUrbanus 159: Het poesje van pussy
 • F.C. De kampioenen 81: De kampioenen in Rio
 • 40 Hours 2: U wordt doorverbonden
 • Trollen van Troy 17: Het huwelijk van Waha – Voor de allerlaatste keer pret met de trollen van Arleston.
 • De reizen van Tristan: Parijs – Liefhebbers van de stad Parijs, krijgen met dit album een kijkje tijdens de middeleeuwen. Het boek belicht de periode van ruwweg 300 tot 1500 na Christus in tekeningen met korte beschrijvingen.
 • De onthoofde Arenden 18: De ruiter van Angoulesme
 • Airborne 44 5: Als je moet overlevenAirborne HC 5: Als je moet overleven – Het derde tweeluik speelt zich af in december 1944. Nazi-Duitsland is in het nauw gedreven en lanceert in de Ardennen een spectaculair tegenoffensief. Alle beschikbare geallieerde vliegtuigen worden ingeschakeld, om hun troepen aldaar te ondersteunen. Na een luchtduel moet de jonge Tessa, een Amerikaanse pilote, een noodlanding maken bij Bastenaken, kort achter de Duitse linies.  Een commando parachutisten moet haar redden.
 • Special Branch 3: De Great Eastern ontwaaktBloedvijanden HC 1: Een magere oogst – Nieuwe reeks van vader en zoon Caryn. De vader kennen we van o.a. Victor Sackville, de zoon van Alzéor Mondraggo voor wie het zich nog herinnert. Het album is een drama over een boerenkoppel dat hun baby verliest. Het speelt zich af tijdens de industriële revolutie, een periode met grote maatschappelijke verschillen.
 • Liefde in oorlogstijd HC 2: Blauw Bauhaus 
 • Geheime Driehoek Hertz 4: De schaduw van de adelaar – Voorlaatste deel van deze Geheime Driehoek spin-off.
 • Special Branch 3 HC: De Great Eastern ontwaakt – Slot van het eerste drieluik. In Frankrijk is ondertussen een tweede cyclus gestart.
 • DeadlineDeadline HC – Getekend door Christian Rossi van o.a. W.E.S.T en geschreven door Laurent-Frédéric Bollée van De Pijl van Nemrod en XIII Mystery 6. Dit one-shot was genomineerd voor een albumprijs in Angoulême. Het speelt zich af tijdens de Amerikaanse burgeroorlog in het jaar1864. Plaats van handeling is een zuidelijke openluchtgevangenis. Het leven in het tentenkamp is een ware hel. Een jonge noordelijke soldaat raakt er onder de indruk van het incasseringsvermogen van een zwarte medegevangene. Met als extraatje een paar pagina’s schetsen van meestertekenaar Rossi.