Nieuwe titels 4 juni

3 jun 2014  ·

Een fraaie collectie nieuw werk uit België:

 • La Mondaine 1Gavrilo Princip. De man die WO I ontketende HC – Faction, over hoe een nobody in een vlaag van wanhoop het lont in het kruidvat van de Eerste Wereldoorlog steekt. Getekend in een bijzondere zwart/wit stijl.
 • La Mondaine HC 1 – Eerste deel van een tweeluik van de auteurs van Lydie. Op scenario van Zidrou en met tekenwerk van Jordi Lafebre. Het ziet er weer geweldig uit. Het verhaal speelt in Parijs tijdens de jaren dertig. We duiken in de coulissen van de zedenpolitie en volgen er de jonge rechercheur Aimé Louzeau tijdens zijn inwijding in het speurwerk.
 • Krasse Knarren 1: Doodgaan kan altijd nogKrasse Knarren 1 HC: Doodgaan kan altijd nog – Hartstikke leuk getekende roadstrip,  drie onweerstaanbare zeventigers op weg naar Toscane. Antoine, die net zijn vrouw heeft begraven, ontdekt dat ze hem veertig jaar bedrogen heeft met haar baas. Op zijn ziel getrapt besluit hij wraak te nemen… Van de scenarist van Alim de Leerlooier en De Engelsman die niet van vuurwapens hield.
 • Berentand 2: HannaBerentand HC 2: Hanna – Deel twee van het drieluik over een groepje van drie Poolse vrienden met een passie voor luchtvaart. Max heeft het tot elitepiloot geschopt bij de US Army Airforce. Hij krijgt de opdracht om zijn oude vriendin Hanna Reitsch uit te schakelen. Daarvoor moet hij in de Duitse Luftwaffe infiltreren!
 • XIII mystery 7 Luxe, HC en sc: Betty Barnowsky – Dit verhaal belicht een voor ons onbekend stuk van het leven van Betty, het verhaal speelt zich af in de periode na Rood Alarm en voor haar huwelijk met Arnaud de Présau. Ze valt in de handen van deserterende SPADS die trouw zijn gebleven aan kolonel MacCall…
 • XIII Mystery 7: Betty BarnowskyDe Kat 1: De negen levens van de kat
 • IRS team 3: Goal business – De voetbalwereld maakt zich op voor de wereldbeker, FIFA bobo’s worden omgekocht. Strips zitten soms verrekte dicht op de realiteit van alledag!
 • IRS team 4: Het laatste schot
 • De Campbells 1: Inferno – Vlot geschreven en getekende strip door Munuera  over de piratenfamilie De Campbells.
 • Robbedoes Door 7: De luipaardvrouwRobbedoes door… 7: De luipaardvrouw – Terugkeer van het team dat Piccolo in veldgroen maakte. Een Brussels-Parijs-Afrikaans avontuur in de nadagen van WO II. Terwijl Brussel in 1946 kreunt onder een hittegolf, vlucht over de daken een luipaardvrouw…
 • Angry Birds 1: Operatie omelet – De internet hit nu ook als stripboek. Komt dat zien!
 • Wielergek 6
 • Voetbalgek 7 – Brazilië is het sleutelwoord, ze gaan er  voor!