Nieuw Amerikaans, 31 juli

1 aug 2014  ·

X-Men Magneto Testament TP Er zijn wat boeken achtergebleven in Amerika, dus de oogst is wat mager deze week. Nou ja, volgende week hopelijk een dubbele portie.

Comics

  • X-Men: Magneto Testament – De gelauwerde origin story van Magneto. Lange tijd was dit album enkel in harde kaft verkrijgbaar. Nu is het er eindelijk ook in slappe kaft. Max Eisenhardt groeit op in een concentratiekamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een trauma dat hem later zal doen besluiten mutanten te behoeden voor een soortgelijk lot.Sheltered 2
  • Sheltered 2 – Een groep kinderen van preppers besluit het heft in eigen handen te nemen. Dat ontspoorde al in deel 1, maar in dit deel gooien de makers nog wat olie op het vuur.
  • Zombies vs Robots: Z-Boyz in the Robot Graveyard – Een geïllustreerde novelle.

MangaMonster Perfect Edition 1

  • Monster Perfect Edition 1 – Dit geweldig spannende verhaal, getekend en geschreven door Naoki Urasawa (20th Century Boys, Pluto) was een groot succes toen het een aantal jaren geleden in het Nederlands verscheen. Nu is er dan eindelijk ook een betaalbare en mooi uitgegeven editie in het Engels verkrijgbaar.