Nieuw Amerikaans, 17 oktober

17 okt 2014  ·

Nieuwe import, met onder andere de laatste Star Wars bundels van Dark Horse.Amazing Spider-Man 1: Parker Luck

Comics

 • Amazing Spider-Man 1: Parker Luck – In Superior Spider-Man nam Doctor Octopus het lichaam over van Peter Parker. In deze eerste nieuwe Amazing Spider-Man is Parker weer helemaal terug van weggeweest.
 • Joe Sacco: Bumf 1 – Nieuw satirisch werk om te lachen van Joe Sacco. De meeste mensen zullen Sacco kennen van zijn journalistieke strips kennen, maar voor hij naar de Gazastrook vertrok maakte hij humoristische, korte verhalen. In Bumf keert Sacco terug naar zijn wortels, met een extra scheutje vitriool.Sergio Toppi: The Collector
 • Sergio Toppi: The Collector HC – Vond je Sharaz-De ook zo’n mooi boek? Dan zul je genieten van The Collector. Opnieuw een prachtig boek van de man die tot voor kort nauwelijks bekendheid wist te vergaren in de Lage Landen, maar wiens bijzondere tekenwerk sinds Sharaz-De alsnog de aandacht trekt.
 • Nicolas de Crécy: Foligatto HC – Afgelopen jaar zagen we van Nicolas de Crécy al Celestial Bibendum en IJstijd voorbijkomen. Deze week verschijnt de Engelstalige editie van het album waarmee De Crécy in 1998 zijn Nederlandstalige debuut maakte. Visueel spektakel gegarandeerd!Foligatto
 • Star Wars Legacy II 4: Empire of One – Voor wie nog niet op de hoogte was: Dark Horse stopt volledig met alle Star Wars uitgaven. Niet omdat ze daar zelf voor gekozen hebben. Walt Disney heeft onlangs de rechten op Star Wars overgekocht en is van plan om drie nieuwe films te maken. Onderdeel van de Walt Disney Company is Marvel en zij zullen het stripstokje overnemen van Dark Horse. Het is op dit moment nog onduidelijk wat ze met de franchise willen gaan doen, maar ga er maar van uit dat ze de door Dark Horse uitgezette tijdlijnen niet zullen volgen.Star Wars 4: A Shattered Hope
 • Star Wars 4: A Shattered Hope – Het laatste deel van de Brian Wood verhaallijn.
 • Walt Disney’s Uncle Scrooge 14 HC: The Seven Cities of Gold – Nieuwe bundelingen van de klassieke Dagobert Duck-verhalen van Carl Barks.

Manga

 • Ajin Demi-Human 1 – Een duistere thriller.
 • Bride of the Watergod 16Yoda T-shirt
 • Deadman Wonderland 5
 • Magi 8
 • Vampire Knight 19

Merchandise

We hebben een geweldig Yoda T-shirt binnen, met Yoda in een rugzakje op de rug. Precies zoals Luke Skywalker hem door de moerassen van Dagobah ronddroeg in The Empire Strikes Back.