Nieuw Amerikaans, 2 oktober

3 okt 2014  ·

Het is een flinke stapel deze week.Magneto 1

Comics

 • Magneto 1: Infamous – De groeiende populariteit van Magneto heeft geleid tot een eigen serie.
 • Batman 4: Zero Year – Secret City
 • Richard Corben: Edgar Allan Poe’s Spirits of the Dead HC – Richard Corben in zijn element met de horrorverhalen van Edgar Allan Poe. Een dikke pil met meerdere verhalen in kleur.Edgar Allan Poe's Spirits of the Dead
 • Jim Henson: The Musical Monsters of Turkey Hollow HC – In 1968 geschreven door Jim Henson als Thanksgiving-special voor televisie en nu door Roger Langridge op prachtige wijze uitgewerkt tot stripverhaal.
 • Tank Girl: The Power of Tank Girl Omnibus – Een verzamelbundel met daarin The Gifting, Visions of Booga en The Royal Escape. Geschreven door Alan Martin, met tekenwerk van onder meer Ashley Wood en Rufus Dayglo.The Power of tank Girl
 • Red Baron 1: Machine Gunners Ball 1 – De bekende Rode Baron in een geschilderde strip.
 • Ricky Rouse Has a Gun – Een baantje als Mickey Mouse in een pretpark lijkt weinig enerverend. Totdat blijkt dat de andere stripfiguren wapens dragen…
 • Star Wars: Darth Maul: Son of Dathomir
 • Star Wars 3: Rebel Girl

Manga

 • Fairy Tail 42Ricky Rouse

Merchandise

 • Yoda spaarpot