Nieuw Amerikaans, 29 januari

29 jan 2015  ·

Geen bergen nieuwe titels, wel een nieuwe Previews:

  • Amazing Spider-man 3: Big timeThe amazing spider-man 3: Big Time – Een lekkere dikke TP met daarin een vijftiental comics gebundeld. Naast Amazing Spider-man steekt ook Daredevil een helpende hand uit, als gasten komen we de Avengers nog tegen. Met o.a. tekenwerk  van Humberto Ramos die ook Revelations hieronder tekende.
  • Deadpool: The ones with Deadpool
  • Guardians of the galaxy/All new X-men: The trial of Jean Grey – Nieuw werk van Brian Michael Bendis,waarin Dark Phoenix op verdenking van genocide ter verantwoording wordt geroepen!
  • RevelationsWolverine and the X-men 2: The death of Wolverine – Volgens All-Comic.com de beste mutantenstrip van het moment.
  • Revelations – Getekend door Humberto Ramos, bekend van o.a. Amazing Spider-man, is een mysterieuze thriller. Het verhaal start, als de gewenste opvolger van de paus plotseling sterft. De Londense detective en vrome atheïst Charlie Northern, wordt gevraagd er onderzoek naar te doen. Hij moet zich daarom toch weer in kerkelijke kringen begeven. Honderden jaren samenzweren en corruptie komen op zijn pad.My neighbor Seki 1

 

Manga:

  • Fairy Tail 46
  • My neighbor Seki 1