Nieuw Amerikaans, 29 mei

29 mei 2015  ·

FCBD Teen TitansVier weken terug was het officieel Free Comic Book Day. Ondanks het feit dat we veel besteld hadden, kregen we nagenoeg niks binnen. We vermoeden dat het een eigen-volk-eerst dingetje is geweest waar men in de VS wel vaker last van heeft, want deze week kregen we dan toch nog een flinke stapel toegestuurd. Streetfighter, Doctor Who, Teen Titans, Secret Wars… er zit van alles tussen, maar op is op, dus kom vooral langs.

Maar het feest gaat nog even door want er is ook een nieuwe Previews uit. Redenen genoeg om even langs te wippen, lijkt ons zo.Deadpool 8: All Good Things

Comics

  • Deadpool 8: All Good Things
  • Wolverines 2: Claw, Blade and Fang

Manga

  • A Silent Voice 1 – Shoko wordt op school zo erg gepest dat ze zich genoodzaakt ziet om een andere school te zoeken. Zes jaar later komt ze haar plaaggeest weer tegen, maar die kijkt inmiddels met een andere blik naar de wereld en zichzelf.A Silent Voice 1
  • Seven Deadly Sins 8

Merchandise

  • Funko Pop! Captain America Bobble-Head – We hadden hem al een keer als sleutelhanger. Dit is Captain America op vol formaat (en dat is zo’n 12 cm voor Funko poppetjes) en met instabiel hoofd.