Nieuwe titels, 13 mei

13 mei 2015  ·

Een snipperweekje. Niet zo erg met dit mooie weer.De Onwetenden

Diverse uitgeverijen

  • Étienne Davodeau: De onwetenden. Kroniek van een kruisbestuiving HC – Davodeau deed een bevriend wijnboer een voorstel: Jij leert me alles over wijn, dan leer ik jou alles over strips. De wijnboer hapte toe en Davodeau maakte er vervolgens dit dikke boek over. Een weinig voor de hand liggend uitgangspunt misschien, maar zowel in het Frans als in het Engels bleek het boek aan te slaan. Uitgeverij Scratch hoopt dat men ook in Nederland en België van kwaliteit houdt. Étienne Davodeau overigens, zou je kunnen kennen van De vrienden van Saltiel, De stroman en De val (Vrije vlucht).Arcadia Archief 31: Govert Suurbier 7: Zeppelin
  • Nero: Het B-gevaar HC – Een zeer verzorgde facsimile uitgave van een beroemd verhaal van Nero, waarnaar zelfs een Brusselse stripwinkel is vernoemd.
  • Arcadia Archief 31 HC: Govert Suurbier 7: Zeppelin – Govert Suurbier verscheen tussen 1996 en 2002 bij Le Lombard. Toen dit 7e deel als nakomertje verscheen in 2006 had Lombard er blijkbaar geen zin meer in. Jammer, want het was altijd een leuke serie. Gelukkig was het een perfecte kandidaat voor de Archief-reeks van Arcadia.
  • Donald Duck pocket 235: Het barbecue-duel