Nieuwe titels, 6 mei

7 mei 2015  ·

We hopen dat jullie ondanks het stormachtige weer toch nog een leuke bevrijdingsdag hebben gehad. En het feest is nog niet afgelopen, want hier zijn weer een hele hoop leuke nieuwe boeken.Cédric 29

Dupuis

 • Cédric 29: Meneertje Blits
 • Millennium 5 – Het eerste deel van het laatste deel in de trilogie. Opnieuw getekend door Homs, de tekenaar van de eerste twee delen.
 • G. Raf Zerk 31: DoodjammerEsteban 5
 • Esteban 5: Bloed en ijs – Het leven van een jonge indiaan in Patagonië aan het begin van de vorige eeuw is enerverender dan je misschien zou denken. Deze serie van Matthieu Bonhomme (Omnivisibilis, Texas cowboys) is dankzij ons enthousiasme al een succes, maar volgens ons kunnen er nog wel wat lezers bij.

Le Lombard

 • H.Ell 2: De nacht is het rijk van de moordenaars
 • Hans integraal 3 HC – Oud werk van Rosinski.H.Ell 2

Dargaud

 • Op zoek naar de Tijdvogel integraal HC – Hij was een tijdje op, maar is inmiddels weer bijgedrukt.
 • Namibia 5 – Het laatste deel. Eindelijk worden alle raadsel opgelost. (Althans, dat hopen we.)
 • Black op 8 – De eerste zes delen vormden de eerste cyclus van een uitstekende spionagethriller. Delen 7 en 8 bevatten een op zichzelf staand verhaal, met als achtergrond de naderende oliecrisis van 1973.Namibia 5
 • Over de grenzen van de tijd integraal HC – Dit verhaal verscheen ooit in twee losse delen en was toen een enorm succes. Vele jaren later kwam er een integrale editie van uit, in een tijd dat integrale uitgaven nog niet erg gebruikelijk waren. Ook die was een enorm succes. Dargaud acht de tijd blijkbaar rijp voor een derde leven en daar zijn wij erg blij mee, want het blijft een geweldig verhaal. Vier kinderen groeien op aan de Italiaanse kust. Ze hebben het gevoel dat ze niet toevallig bij elkaar zijn. Jaren later blijkt dit voorgevoel terecht te zijn.Over de grenzen van de tijd integraal

Blloan

 • Pablo 4 HC: Picasso – Het laatste deel. Helaas, zijn we geneigd te zeggen, want Pablo is een bijzonder leuke serie. Een enthousiast gemaakte en humoristische vertelde serie over het onstuimige leven van de groep kunstenaars in Parijs aan het begin van de vorige eeuw, waar ook Pablo Picasso toe behoorde.Pablo 4

Xtra

 • Tuff Ladies. 24 Opmerkelijke vrouwen HC – Een klein boekje met een persoonlijke keuze aan opmerkelijke vrouwen. Ieder krijgt een portret, een stripje en wat begeleidende tekst.

Ballon

 • Sisters kookboek – Een heus kookboek van de zusjes Marine en Wendy. Elk recept is voorzien van een uitgebreid stappenplan en uiteraard een pagina strip aan het eind.Tuff Ladies
 • Insecten 2 – Net als Dino’s is ook Insecten een hit.
 • Angry Birds 3: Piggyland – Verrassend grappig.

Sanoma

 • Donald Duck thema pocket 17: Toppers in Duckstad – Deze serie ging tot voor kort door het leven onder de naam Extra pocket

Hauwaerts

 • Frank Sels: Buffalo Bill HC – In 1969 verlaat Frank Sels de Studio Sisters KookboekVandersteen en begint strips te maken voor Duitse tijdschriften. Buffalo Bill verschijnt in het Lasso-Sonderheft. Dit is de eerste keer dat het in een Nederlandse editie verschijnt.

Dark Dragon Books

 • Art Collection: The Best of Mike S. Miller HC – Een art book van de man die onder meer de omslagen van Game of Thrones heeft getekend.