Afscheidsfeestje op zaterdag 12 september

21 aug 2015  ·

Ina en Willem hebben de winkel verkocht aan Peter en dat wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat we een feestje hebben georganiseerd.

Zaterdag 12 september feest!

We zetten die dag een tafel neer met hapjes en er worden drankjes geserveerd. op zeker moment zal er een toespraakje gehouden worden waarbij de winkel symbolisch wordt overgedragen aan Peter. De hele dag zullen Ina, Willem en Peter natuurlijk aanwezig zijn om felicitaties in ontvangst te nemen en herinneringen met jullie te delen. Om de dag extra luister bij te zetten zijn er drie tekenaars uitgenodigd om te signeren.

 

Signeersessie van 13:00 – 17:00

Eric Heuvel

Eric Heuvel is bekend van zijn series January Jones, Carbeau en Bud Broadway, maar natuurlijk ook van zijn vele geschiedenisstrips zoals De ontdekking en De terugkeer. Onlangs nog pakte hij de hete handschoen op, om met Quaco een strip te maken over het slavernijverleden van Nederland.

Quaco Strook

Gerard Leever

Gerard Leever durven we inmiddels wel de peetvader van de Nederlandse jeugdstrip te noemen. Suus en Sas, Dik van dieren, De vloek van Bangebroek, OktoknopieHet Felix Flux museum en voor de wat oudere kinderen Gleevers dagboek… en dan vergeten we er nog een paar.

Suus en Sas

Daniel Arruda Massa

Deze 22-jarige Arnhemmer met reeds twee uitgaven op zijn naam durven wij best een talent te noemen. Zombie Hipsters was zijn eerste hit bij ons in de winkel. Een grappige zombiestrip met foto’s van Arnhem als decors. Met Holy F*ck, een Amerikaanse uitgave, doet hij het nog eens dunnetjes over.

holy-fuck

Wij hebben er heel veel zin en hopen dat jullie in grote getale langs zullen komen, zodat we er met zijn allen een spetterend gezellige dag van kunnen maken. Tot dan!

asterix-banquet