Nieuwe titels, 27 augustus

27 aug 2015  ·

De laatste week van Ina en Willem. Ook de uitgevers bekomen van de schrik; slechts drie nieuwe Nederlandstalige uitgaven. Als extraatje is er wel een herdruk van Tex Willer 1 door Colin Wilson voor de westernliefhebber!!

 

  • Philemon-7: De simbabbad van BatbadPhilemon 7 HC: Simbabbad van Batbad – Nog even en Philemon is eindelijk compleet te krijgen in het Nederlands. Hiep hoi!
  • Beeldschoon 1 HC: Vervuld verlangen – De auteurs ken je mogelijk van De kleine vampier of Donjon. Geweldig tekenwerk. Een sprookjesachtig verhaal met een duistere kant. Sardine is niet moeders mooiste en leeft van het schoonmaken van vis. Op een dag verandert ze in de mooiste vrouw op aarde en dat geeft onverwachte problemen. Deel twee en drie verschijnen in de komende twee maanden.
  • Beeldschoon-1 HC: Vervuld verlangenBeeldschoon box – Prachtige box waarin alle drie de boeken opgeborgen kunnen worden. Bevat een speciale bijlage.
  • Asterix 24 HC: Laurea Caesaris – Weliswaar geen Nederlandse, maar wel een nieuwe Latijnse Asterix.