Gemain Geurtsen overleden

10 sep 2015  ·

Tot ons grote verdriet kregen wij gisteren, woensdag 9 september, te horen, dat onze collega Gemain Geurtsen die middag levenloos was aangetroffen in zijn vakantiehuisje. Wij zijn alle vier diep getroffen door dit voortijdige en onverwachte verlies.

Gemain werd door ons allen bijzonder gewaardeerd als mens en als collega. Hij was niet alleen een gepassioneerd stripliefhebber, maar bovenal een bijzonder goedmoedig en sympathiek persoon. Gemain was een tevreden mens, die het leven van de zonnige kant bekeek en zijn werk deed met veel plezier. Hij beschikte over veel historische kennis, in het bijzonder van Arnhem en de Tweede Wereldoorlog, en deelde deze graag. Vaak tot groot genoegen van onze klanten.

Gemain had veel zin in een nieuw avontuur met Peter Thuis, de nieuwe eigenaar, en hij keek uit naar komende zaterdag 12 september, de dag waarop de overdracht met een drankje, een hapje en drie signerende tekenaars zou worden gevierd.

Na lang wikken en wegen, hebben we besloten die dag door te laten gaan, maar wel in aangepaste vorm. Het wordt geen slingers-en-ballonnen feest, maar hapjes, drankjes en tekenaars zullen, evenals Ina, Willem en Peter aanwezig zijn. We zullen die dag ook een boekje neerleggen waarin iedereen zijn of haar condoleances en gedachten kan opschrijven. Bloemen die we die dag krijgen zullen bestemd zijn voor Gemain. Op die manier zouden we de dag graag willen vieren in zijn nagedachtenis.

 

Ina, Willem, Sigge en Peter

 

Gemain Geurtsen (1971 – 2015)

Gemain Geurts