Nieuw Amerikaans, 10 september

10 sep 2015  ·

Weer een flinke bult Amerikaanse strips deze week:The White People

Comics

 • The White People HC – Een uitgave van de Nederlandse uitgever Sherpa, maar wel in het Engels. Een album dat het grotendeels van de sfeer moet hebben, maar dat heeft het dan ook wel in overvloed. In onverbiddelijk en fascinerend zwart-wit.
 • Neil Gaiman: The Graveyard book 1 TP – Nu met slappe kaft.
 • Neil Gaiman: The Graveyard book 2 TPDescender
 • The Dark Tower: Drawing of the Three: House of Cards – Een verhaal dat zich afspeelt in zowel onze wereld, als die van de Dark Tower.
 • Zombies vs Robots 1: Inherit the Earth – Verhalen door een aantal verschillende auteurs, die zich afspelen in het door Ashley Wood geschapen universum, die zelf ook een paar dingen heeft bijgedragen.
 • Descender 1: Tin Stars – Jeff Lemire is op het moment een van de meest gelauwerde schrijvers bij DC. Dustin Nguyen is dan weer een van de supertekenaars die zich vooral met Batman heeft beziggehouden. Kleine Tim is een robot. Hij ontwaakt in een tijd waarin robots vogelvrij verklaard zijn.Chrononauts 1
 • Chrononauts 1 – Een nieuwe serie door Mark Millar (Civil War, Kick Ass) en Sean Murphy (The Wake, Punk Rock Jesus). Twee kanonnen die eigenlijk nooit teleurstellen. Een verhaal over tijdreizen, waarin alle remmen los gaan.
 • Saga 5 – Yummie! Eén van de leukste series van het moment. Geschreven door Brian K. Vaughn (Y the Last Man).
 • Buffy the Vampire Slayer Season Ten 3: Love Dares YouCopper
 • Copper – Een heruitgave van een ontzettend leuke strip, gemaakt door Kazu Kibuishi, die jullie allemaal kennen van Amulet. Grappige en fantasierijke avonturen van 1 of enkele pagina’s van het jongetje Copper en zijn hondje Fred.

Manga

 • The Ancient Magus Bride 2
 • Seraph of the End 6Seraph of the End 6
 • Skip Beat 35
 • Yu-Gi-Oh Zexal 7
 • Love Stage 3
 • Emma HC 2