Nieuw Amerikaans, 24 september

25 sep 2015  ·

Nieuwe boekjes…Deadpool Classic 13

Comics

  • Deadpool Classic 13
  • Hellboy 100 Project HC – Het Hero Initiative biedt een vangnet voor stripauteurs die ziek worden. Een soort van broodfonds, zeg maar. Om geld in te zamelen hebben ze ooit 100 Hellboy comics rondgestuurd naar beroemde tekenaars, met de vraag om er een omslag voor te maken. Alle comics werden teruggestuurd en geveild. In dit boek zijn ze allemaal verzameld.Hellboy 100 Project
  • B.P.R.D. Hell on Earth 11: Flesh and Stone
  • Democracy – De geboorte van de democratie in stripvorm. Waar vond dat plaats? In Griekenland! En welke Griekse stripmakers kennen we? Tekenaar Alecos Papadatos en inkleurster Anne Di Donna, beiden bekend van de bestseller Logicomix. Democracy is getekend in een iets lossere en expressievere stijl dan Logicomix en als ze het verhalen vertellen nog niet verleerd zijn, dan zal ook dit boek heerlijk weglezen.Democracy
  • Star Wars Insider #160 – De Star Wars hypemachine draait al enige tijd op volle toeren in afwachting van episode 7: The Force Awakens, dus we dachten dat het misschien wel eens leuk was om een Star Wars Insider neer te leggen.

Manga

  • Avatar the Last Airbender: Smoke and Shadow 1Final Fantasy Type-0
  • Final Fantasy Type-0 – Naar het verhaal van het spel uit 2011.
  • My Neighbor Seki 4

Merchandise

  • T-shirt Batman Arkham Knight (M)