Nieuwe titels, 24 september

25 sep 2015  ·

Er zijn weer heel veel nieuwe boekjes uit, deze week. Vooral Dark Dragon Books had er blijkbaar zin in.Marten Toonder: Rook en zwavel op mijn pad

Bezige Bij

 • Marten Toonder 2 HC: Meer avonturen van Tom Poes – Met daarin Het verdwijneiland, De reuzenvogel, De rare uitviding en Het eiland van Grim, Gram en Grom.Miauw 1
 • Marten Toonder 28 HC: Rook en zwavel op mijn pad – Met daarin Het Lemland, De Plamoen en Het ontstoffen.
 • Marten Toonder 15 HC: Een heer past zich aan – Met daarin De schoonschijners, De gebroeders Weeromstuit en Vriend en vijand.

Dark Dragon Books

 • Game of Thrones box met daarin de eerste 4 delen
 • Miauw! 1: Kat-chacha – Eén-paginagrappen en korte verhaaltjes over een meisje en haar kat.Star Wars 10
 • Star Wars: The Empire Strikes Back – Het verhaal van de film.
 • Star Wars 9: Schaduw over het keizerrijk 1
 • Star Wars 10: Schaduw over het keizerrijk 2
 • Sara Lone 1: Pinky princess – Een nachtclubdanseres krijgt te horen dat haar vader met een kettingzaag in tweeën is gezaagd. Weet zij misschien wie dit gedaan kan hebben? Het begin van een thriller in vier delen. Geschreven door Erik Arnoux (De onthoofde arenden).Sara Lone 1
 • Sara Lone 2: Carcone girl
 • Solo 2: Een bittere strijd – Veel moderne Spaanse auteurs hebben ergens in hun carrière voor Disney gewerkt en dat feit verloochent zich ook niet bij Óscar Martin. Solo is een rat, in een wereld waar dieren en mensen naast elkaar leven. Of preciezer: naar het leven staan. Solo is verdraaid goed in overleven.
 • Engel/Duvel 1: Inferno – Grappige liefdesperikelen tussen een engel en een duivel.Solo 2

Prestige

 • Jaybird HC – Een prachtig, zeer stemmig getekend en vrijwel tekstloos verhaal over een jonge gaai die nog nooit een voet buiten het ouderlijk huis gezet heeft en het einde van zijn zieke moeder dan ook met angst en beven tegemoet ziet.
 • De Partizanen integraal 2

Overige uitgeverijenPartizanen integraal 2

 • In het land van Horus 4: Nakhmaton of de woede van Sekhmet
 • Willem I. Koning van Nederland en België – Na de Napoleontische overheersing, nu 200 jaar geleden, benoemde Willem I zichzelf tot koning der Verenigde Nederlanden en hertog van Luxemburg. Daarmee begon onze monarchie.
 • Sigmund 25Ehrenfest
 • Wobby 2: De tuin – Een tijdschrift van Jeroen de Leijer en vrienden.
 • Ehrenfest HC + SC – Paul Ehrenfest was een Oostenrijks natuurkundige, hoogleraar in Leiden en goed bevriend met Albert Einstein. Deze biografie is getekend door Fred de Heij en uitgegeven door Museum Boerhaave, wiens conservator Ad Maas ook garant stond voor het scenario.