Mik en Marq signeren 5 maart

19 feb 2016  ·

Binnenkort is het weer zo ver: Een nieuwe signeersessie bij Stripboekhandel De Noorman.

 

Signeersessie van

Mik (Maikel Verkoelen) en Marq (van Broekhoven)

Zaterdag 5 maart vanaf 12:00

 

Maikel Verkoelen is wellicht beter bekend als Mik, van wie zojuist het album Ik, Mik is verschenen. Eerder maakt hij al het album World of Dik. Hij is een illustrator die zich graag met strips bezighoudt.Jodocus de Barbaar 4

Onze tweede gast die dag is Marq van Broekhoven, ook wel bekend als Marq. Sommigen van jullie zullen hem kennen als de tekenaar van Peer de Plintkabouter, mensen die al heel lang strips lezen kennen zijn Collectioneur strips misschien nog, die hij ooit voor de ZozoLala maakte met Anton Damen. Tegenwoordig is hij vooral bekend om zijn serie Jodocus de barbaar, waarvan kort geleden het 4e deel is verschenen.

Beide heren zullen doorgaan zolang er fans staan te trappelen om een tekening (we houden rekening met nachtwerk).

signeersessie Mik

Marq van Broekhoven Signeert